Exact kondigt samenwerking aan met Formule 1-piloot Max Verstappen

Geschreven door Exact. Gepost in Nieuws

Wemmel/Spa Francorchamps, 21 augustus - Max Verstappen, de grote belofte van de Formule 1, heeft een persoonlijke overeenkomst getekend met Exact. De mentaliteit, ambitie en drive van de coureur en het bedrijf om de wereldtop te behalen, vormen de basis voor het partnership dat is aangegaan. Verstappen is gefocust om op termijn de wereldtitel te behalen. Exact wil wereldwijd een top 3-speler worden op het gebied van bedrijfssoftware in de cloud voor het mkb.

De 17-jarige Max Verstappen is de jongste coureur aller tijden die punten heeft veroverd in de Formule 1. Maar zijn ambities reiken hoger. Verstappen mikt naar de top, net zoals Exact steeds heeft gedaan, en met succes. Exact dankt haar leiderspositie in de markt van zakelijke software aan haar voortdurend streven om zijn klanten en hun accountants beter zaken te laten doen door een beter inzicht in, en meer controle over, hun bedrijfsvoering. Exact ondersteunt wereldwijd ruim 230.000 bedrijven.

Steeds blijven verbeteren

Erik van der Meijden, CEO Exact, over de samenwerking: “Iedereen binnen Exact is enthousiast over de samenwerking met Max Verstappen. Waar onze technologie bedrijven en hun accountants in staat stelt te groeien, is Max vastberaden om stap voor stap te groeien naar het hoogst mogelijke in de Formule 1. Zowel in sport als in business kan je maar succes hebben wanneer je jezelf constant blijft verbeteren. Dat element - never stop improving - zullen we dan ook benadrukken in Exacts wereldwijde marketingcampagnes, waarin Max het gezicht wordt. We wensen Max alvast veel succes voor de Belgische Grand Prix van dit weekend.”

Max Verstappen: "Ik ben erg trots op deze samenwerking. Het bedrijf heeft een geschiedenis in de Formule 1-wereld en ondersteunde mijn vader toen hij coureur was. Exact streeft net als ik onophoudelijk naar verbetering. In dat opzicht is dit partnership een perfecte keuze. We willen allebei de wereldtop bereiken. En ja, dat kan een uitdaging zijn, maar we weten beiden dat succes niet zomaar uit de lucht komt vallen. Je moet gewoon steeds het juiste pad blijven volgen.”


Media Relations
Exact Group BV
Jelle Zuidema
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.