Nieuwe UX van Synergy

Geschreven door Exact. Gepost in Nieuws

We hebben Exact Synergy een geheel nieuwe uitstraling en interface gegeven. Zodra u Synergy update naar Product Update 255 ziet alles er heel anders uit. Innovatiever, visueel aantrekkelijker en makkelijker om doorheen te navigeren. De functionaliteit wordt makkelijker te vinden en belangrijke zaken vallen meer op.

Nieuwe UX Synergy

We hebben de navigatie van Synergy voor u veranderd, zodat u er razendsnel doorheen navigeert. De diverse menu’s zijn nu allemaal in de bovenzijde samengebracht. Uw voorkeursmenu’s zijn overzichtelijk in een dropdown aan de linkerzijde ondergebracht, onder het ‘hamburgermenu’. Zoeken op de verschillende entiteiten? Dat doet u voortaan moeiteloos vanuit zoeken in het midden. Aan de rechterzijde vindt u de functie voor ‘aanmaken’ en de modules. Navigeren ging nog nooit zo snel!

We hebben nieuwe stylesheets voor u ontwikkeld, fris en modern. De basis-stylesheet is wit met blauw. Elke stylesheet bestaat daarbij uit veel wit met 1 steunkleur, wat rustig oogt. Hierdoor is uw focus volledig op het scherm gericht. We hebben daarnaast ook een handige styleguide opgesteld. Hierin vindt u alle informatie over de stylesheets terug. Zo kunt u de nieuwe stylesheet eenvoudig en helemaal naar eigen wens aanpassen. Synergy was nog nooit zo stylish!

Ook de icoontjes zijn vernieuwd, en sluiten mooi aan bij de nieuwe stylesheet.

Daarnaast hebben we diverse andere verbeteringen doorgevoerd. Zie voor meer informatie (in het Engels) het Exact support- en productblog:
http://blogs.exact.com/products/2015/05/new-user-interface-in-exact-synergy/