Geslaagd International C-level Event - Dare to Change

Geschreven door Exact. Gepost in Nieuws

Vorige maand, op 21 en 22 mei, vond in Madrid het International C-Level Event van Exact plaats.

Het thema was 'Dare to Change': hoe blijven we ons in het huidige zakelijke klimaat ontwikkelen om optimaal in te springen op de snel ontwikkelende markten, veranderende klantwensen en voortdurende innovatie? Hoe houden wij en de rest van onze organisaties dit bij? Wat heeft een bedrijf nodig om deze ontwikkeling te faciliteren? En welke rol kan Exact daarbij spelen?

Samen met de ruim 35 aanwezige klanten konden we genieten van inspirerende presentaties door keynote speaker Sahar Hashemi (Coffee Republic en Skinny Candy), CEO Erik van der Meijden en een aantal klanten van Exact die vertelden hoe ze met behulp van onze software waarde creëren. Na de presentaties volgden uiteenlopende discussies over kansen en het zetten van de volgende vereiste stappen. Al met al twee waardevolle netwerkdagen, vol energie en inzichten in een inspirerende omgeving: het Santiago Bernabeu stadion, de thuisbasis van tienvoudig Europees Kampioen Real Madrid.

Wilt u weten wat er tijdens het evenement aan bod is geweest of gewoon even wat sfeer proeven, bekijk dan hier de presentaties en foto's: https://www.exact.com/uk/software/uk_software/c-level-madrid.

Hopelijk tot ziens op ons volgende evenement!