Ervaar het gemak van Private Cloud

Geschreven door Michiel Beek. Gepost in Biz box

Iedereen kent de voordelen van het leasen van een auto. U heeft geen omkijken naar onderhoud en komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Al die leaserijders zouden eigenlijk vandaag nog hun bedrijfssoftware naar de cloud moeten migreren, want daarvoor gelden dezelfde voordelen. En meer.

Nooit meer omkijken naar onderhoud, back-ups en updates

Overstappen naar private cloud bedrijfssoftware betekent afscheid nemen van het zelf installeren en updaten van software. Onderhoud van servers, het vervangen van hardware, zorgen om security, het maken van back-ups; u besteedt het in één klap allemaal uit. Uw data zijn altijd beschikbaar voor alle medewerkers, zonder dat u er omkijken naar hebt.

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfssoftware

Als uw bedrijfssoftware in de cloud staat, bent u niet meer gebonden aan die ene computer waarop de software geïnstalleerd is. Dankzij de cloud kunt u overal en altijd bij uw gegevens. Vanaf elke browser, op uw telefoon, tablet, laptop of pc. Zit u bij uw bank, accountant of notaris en heeft u direct uw financiële resultaten nodig? Geen probleem. Zit u bij een klant en zoekt u een document of factuur? Zo geregeld. Zolang u een internetverbinding hebt, kunt u overal probleemloos bij.

Een flexibel abonnement dat met u meebeweegt

Cloudabonnementen zijn net zo flexibel als u. Is uw bedrijf aan het groeien, of doet u juist een stapje terug? Geen probleem. U kunt altijd gebruikers op of afschalen. Zelfs als u een nieuwe (buitenlandse) vestiging opent of een nieuwe branche wilt veroveren, schaalt uw Exact private cloud moeiteloos met u mee. Zo flexibel is werken in de cloud.

Overstappen naar private cloud is eenvoudig

Het is heel eenvoudig om over te stappen naar private cloud. Zodra u goed in kaart hebt gebracht wat u allemaal wilt verhuizen, plannen we de migratie op een moment wanneer het u het beste uitkomt. De downtime is doorgaans korter dan een uur!


Private cloud factsheet

Private cloud

Private cloud van Exact staat voor veiligheid en gemak. Log in op uw vertrouwde Exact omgeving, waar u ook bent. Wilt u meer weten over Exact Private Cloud?

Download de factsheet »