Over Exact

Exact bedient sinds 1984 ondernemers met informatietechnologie. Wij zijn uitgegroeid van een studentenonderneming naar een wereldwijde aanbieder van oplossingen.

Contacteer ons

Bedrijfsprofiel

Onze dienstverlening aan bedrijven begon in 1984. We evolueerden van studentenbedrijfje tot wereldwijde speler voor het aanbieden van bedrijfsoplossingen. Dankzij onze ondernemersgeest houden we steeds voor ogen dat we alleen maar bestaan om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Met onze medewerkers die verspreid zijn over vestigingen in meer dan 30 landen, leveren we diensten aan lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden we onze oplossingen aan in meer dan 40 talen.

Dienstverlening aan ondernemingen is onze kernactiviteit. We begrijpen wat ze belangrijk vinden, hoe ze samenwerken binnen hun business community en welke structuur ze nodig hebben om resultaten te boeken. Met die kennis leveren we software-oplossingen die elke zakelijke activiteit ondersteunen en een realtime inzicht geven in de organisatie als geheel. Zo hebben onze klanten de vrijheid om met succes in te gaan op uitdagingen en kansen, zodat ze waarde kunnen creëren voor hun klanten en uiteindelijk ook voor zichzelf.

Het Belgische kantoor van Exact bevindt zich in Wemmel, bij Brussel en telt een 65-tal werknemers. De fusionering met Cubic (2006) en de overname van Solid Data (januari 2007) maken van Exact Software een wereldwijde IT speler met oplossingen op maat van de lokale Belgische markt.

Exact Software Belgium NV/SA
Koningin Astridlaan 166
1780 Wemmel
Belgium

T: +32 2 711 15 11
F: +32 2 2 711 16 13
W: www.exact.be

Of neem contact met ons op via ons contactformulier.