{{pageLevelVariables}} Over Exact

Over Exact

Succes begint bij het durven nemen van beslissingen.

Vanaf het moment dat zes studenten in 1984 in een garage in Delft Exact oprichtten, streven wij ernaar om onze klanten te ondersteunen bij hun beslissingen.

In een tijd waarin kasten vol ordners de norm waren, introduceerden we boekhoudsoftware voor het mkb, zodat zij weer konden focussen op hetgeen ze energie geeft.

Sindsdien vertrouwen honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld op Exact boekhoud en ERP-software om slimme, geïnformeerde beslissingen te nemen.

Net als u houden we van wat we doen.

We zijn trots op de toewijding waarmee we onze klanten bijstaan en streven voortdurend naar verbetering en innovatie. Onze samenwerking met Max Verstappen weerspiegelt dit streven. Voor ons is hij de belichaming van ambitie.

Wij ondersteunen je met het vertrouwen en de duidelijkheid om je doelen na te streven en je ambities te bereiken.

Marktleider in business software

Business software van Exact is er voor boekhoud-, finance, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen, zowel on-premise als in de cloud, ondersteund met business analytics en mobiele applicaties.

Exact is de Nederlandse marktleider in business software en bedient klanten over de hele wereld. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van een groot aantal bedrijfsprocessen waarmee we het mkb in staat stellen competitief en innovatief te zijn.