{{pageLevelVariables}} Exact voor Project Management

ERP software voor zakelijke dienstverlening

Altijd inzicht in uw projectvoortgang en urenregistratie met Exact voor Project Management.

Waarom Exact voor Project Management?

Als zakelijke dienstverlener wilt u zoveel mogelijk tijd besteden aan uw kerntaken. Aan datgene waar uw klanten u om waarderen. U wilt declarabel zijn. Alle tijd die u besteedt aan randzaken als administratie, is verloren tijd. Door deze zaken te digitaliseren met Exact, bespaart u waardevolle tijd, die u kunt besteden aan uw klanten.

Met Exact ERP voor Zakelijke dienstverlening heeft u altijd actueel inzicht in al uw processen van verkoop tot facturatie. U weet zeker dat alle uren correct worden gefactureerd, hebt overzicht over uw bedrijf en bent klaar voor de toekomst.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor Project Management.

Exact voor Project Management

  • Grip op budgetten
  • Snel inzicht in uw projecten
  • Urenregistratie kan online of via een app
  • Verstuur snel correcte facturen
  • Profiteer van internationale ondersteuning

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor Project Management

Hoe Exact voor Project Management u helpt

Planning en urenregistratie in een handomdraai

Met Exact wordt plannen en het registreren van uren een fluitje van en cent. Dankzij het overzichtelijke planbord maakt u een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. U plant eenvoudig medewerkers op basis van skills, functie of afdeling en optimaliseert de bezettingsgraad door goed inzicht in de beschikbare capaciteit.

Overzicht in uw projectmanagement

Door alle processen in uw organisatie te integreren in uw ERP systeem, staan alle afspraken en informatie centraal op één plek. Hiermee wint u veel aan efficiëntie doordat bijvoorbeeld de overdracht tussen sales en projectorganisatie soepeler verloopt. Het wordt eenvoudiger om volgens afspraak te leveren doordat alle relevante informatie per project gebundeld is.

Snelle en eenvoudige facturatie

Dankzij Exact voor Project Management kunt u correct en snel factureren. Het is eenvoudig om actuele rapportages te draaien, zodat u continu inzicht hebt in kosten, opbrengsten, marges en projectvoortgang. Zo kunt u gemakkelijk uw budgetten bewaken.

Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met urenregistratie. U bespaart veel tijd en voorkomt fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen.

Digitale transformatie

Om mee te kunnen in de digitale transformatie is het van belang om uw zaken op orde te hebben. Exact helpt u om je processen te automatiseren, digitaliseren en standaardiseren. De schat aan data waar u als zakelijke dienstverlener op zit, wordt hierdoor bruikbaar voor nieuwe producten, diensten of modellen. Dit geeft u de ruimte om uw bedrijf te laten groeien en uw klanten nog beter te kunnen bedienen.

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

ERP is overal dankzij apps van Exact

Voor wie Exact ERP software voor zakelijke dienstverleners gebruikt, hebben we meerdere mobiele apps om het maximale uit uw systeem te halen. Denk aan de Exact Hour Entry App voor urenregistratie, de HR Self Service App, die medewerkers in staat stelt eenvoudig zelf vrije dagen of ziekmeldingen te regelen of de CRM app, waarmee u uw volledige klantbestand altijd bij u draagt.

Bekijk alle intuïtieve apps, die beschikbaar zijn op iOS, Android en Windows smartphones en tablets.

Exact voor Project Management Service Essentials

Met Exact voor Project Management heeft u altijd inzicht in uw projectvoortgang en urenregistratie. Maar er is meer. Naast software bieden we ook ‘best-in-class’ klantondersteuning met onze Service Essentials.

We helpen u het maximale te halen uit uw ERP software voor zakelijke dienstverlening; van analyse en advies, tot implementatie van het systeem en natuurlijk met training en support.

Onze Service Essentials is niet alleen voor nieuwe klanten. Ook wie al jaren klant bij ons is en behoefte heeft aan optimalisatie van het ERP systeem kan op ons rekenen. U kunt in elke fase van onze service cyclus instappen.

Klanten over Exact

Valk Welding

Valk Welding

Exact biedt ons een stabiel en continu proces.
Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Plantenveredelaar koppelt sectorspecifiek ERP-pakket aan finance- en HR-software

Exact voor Project Management

Wilt u meer lezen over Exact voor Project Management?

Download de brochure

Prijsinformatie

Contact

Contacteer ons met uw vragen

Neem contact op

Exact Online voor Project Management

Op zoek naar een alles-in-1 online project management oplossing voor kmo’s?

Ontdek het hier!