{{pageLevelVariables}} Trek de stekker eruit. Stap over naar Exact Private Cloud.

Trek de stekker eruit. Stap over naar Exact Private Cloud.

Private cloud van Exact staat voor veiligheid en gemak. Log in op uw vertrouwde Exact omgeving, waar u ook bent. Wilt u meer weten over Exact Private Cloud?

“Ik dacht meteen: dit is de oplossing!”

Cymer was een van de eerste klanten van Exact die overstapte naar een private cloud oplossing. Gevestigd in Veldhoven, maar met het hoofdkantoor in San Diego, liepen zij regelmatig tegen uitdagingen aan op het gebied van de IT-infrastructuur.

Toen ze hoorden over private cloud van Exact wisten ze meteen dat dit de oplossing voor ze was. Benieuwd naar de ervaringen van Cymer in de private cloud?

Lees over de ervaringen van Cymer met Exact Private Cloud

Over Exact Private Cloud

Steeds meer bedrijven nemen hun bedrijfssoftware af als private clouddienst. Geen wonder, want dat levert grote voordelen op. Wie overstapt naar private cloud ligt nooit meer wakker van software updates, onvoorziene kosten, rokende servers en beveiligingsproblemen.

Exact werkt voor alle private cloud oplossingen samen met Parentix, dat is aangesloten bij de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Dit is een verbond van de belangrijkste spelers in de Nederlandse cloud-, hosting- en datacenter sector en uw verzekering voor een goede nachtrust. Trek de stekker eruit. Stap over naar Exact Private Cloud.

Overstappen is heel eenvoudig

Veel bedrijven gebruiken onze oplossingen in eigen beheer op een server of bij een hostingprovider. In beide gevallen is het mogelijk om over te stappen naar onze private cloud. In de private cloud kunnen wij alle Exact-applicaties én die van onze vaste softwarepartners beheren.

De overstap verloopt snel, simpel en zonder zorgen. U bepaalt zelf wanneer de we migratie uitvoeren. De downtime is doorgaans niet langer dan een uur. Qua gebruikservaring verandert er voor gebruikers niets. Ze kunnen gewoon doorwerken zoals ze gewend zijn, maar dan veiliger en van overal waar ze willen.

Trek de stekker eruit

Wilt u meer weten over Exact Private Cloud?