{{pageLevelVariables}} Prijsinformatie

Prijsinformatie

Onze deployment modellen

Wie onze software afneemt als private cloud dienst, ligt nooit meer wakker van software updates, onvoorziene kosten, rokende servers en beveiligingsproblemen. Kiezen voor Exact cloud is kiezen voor gemak.
On premise software is lokaal geïnstalleerd. Dit betekent dat u onderhoud en beveiliging zelf in de hand hebt. Door onze oplossing in licentie af te nemen, legt u niet in één keer een grote som neer, maar betaalt u maandelijkse abonnementskosten.
On premise software is lokaal geïnstalleerd. Dit betekent dat u onderhoud en beveiliging zelf in de hand hebt. Kiest u voor het perpetual model, betaalt u eenmalig de gehele pakketkosten, waarna u er volledig eigenaar van bent.
Exact is onderdeel van het Amazon Partner Network. Dit betekent dat u uw Exact Globe en/of Synergy licentie nu ook efficiënt kunt draaien in een Amazon Web Services (AWS) omgeving. Dit betekent dat u direct aan de slag kunt, geen hardware hoeft aan te schaffen en gemakkelijk kunt op- en af schalen.

Gebruikerstypes

De Basic user licentierol is voor medewerkers die bij hun eigen gegevens moeten kunnen. Tegelijk kunnen ze enkele interne formulieren gebruiken om vragen te stellen of werkstromen te starten.
Light users werken zo nu en dan met de software en hebben gelimiteerde toegang tot bepaalde delen van de front office functionaliteit. Zij gebruiken deze voor specifieke processen zoals customer relation management, tijdschrijven en self service.
Medium users werken regelmatig met de software en hebben toegang tot alle front office functionaliteiten: de tools voor het ondersteunen van werkprocessen die niet te maken hebben met de financiële administratie. Medium users zijn bijvoorbeeld projectmanagers en service engineers.
Heavy users werken constant met de software, en hebben toegang tot alle functionaliteiten. De financiële administratie en magazijn medewerkers die orders maken en verwerken zijn typische voorbeelden van heavy users.

Vraag nu vrijblijvend prijsinformatie aan

Price information solutions
Invalid Input
Vul alstublieft uw titel in.
Vul uw achternaam in.
Vul uw bedrijsnaam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Invalid Input

Invalid Input
Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail en/of directe mailings. Lees meer in onze privacy statement.