Exact voor Internationaal Zakendoen

Met Exact voor Internationaal zakendoen werkt u met één centraal systeem in alle landen. Dit brengt standaardisatie, uniformiteit en compliancy. Al uw kantoren werken volgens één internationale standaard, maar wel in hun eigen taal en volgens lokale wet- en regelgeving. Lees hier meer over Exact voor Internationaal Zakendoen.

Onze delivery modellen

Wie onze software afneemt als private cloud dienst, ligt nooit meer wakker van software updates, onvoorziene kosten, rokende servers en beveiligingsproblemen. Kiezen voor private cloud is kiezen voor gemak.
On premise software is lokaal geïnstalleerd. Dit betekent dat u onderhoud en beveiliging zelf in de hand hebt. Door onze oplossing in licentie af te nemen, legt u niet in één keer een grote som neer, maar betaalt u maandelijkse abonnementskosten.
On premise software is lokaal geïnstalleerd. Dit betekent dat u onderhoud en beveiliging zelf in de hand hebt. Kiest u voor het perpetual model, betaalt u eenmalig de gehele pakketkosten, waarna u er volledig eigenaar van bent.

Gebruikerstypes

De Basic user licentierol is voor medewerkers die bij hun eigen gegevens moeten kunnen. Tegelijk kunnen ze enkele interne formulieren gebruiken om vragen te stellen of werkstromen te starten.
Light users werken zo nu en dan met de software en hebben gelimiteerde toegang tot bepaalde delen van de front office functionaliteit. Zij gebruiken deze voor specifieke processen zoals customer relation management, tijdschrijven en self service.
Medium users werken regelmatig met de software en hebben toegang tot alle front office functionaliteiten: de tools voor het ondersteunen van werkprocessen die niet te maken hebben met de financiële administratie. Medium users zijn bijvoorbeeld projectmanagers en service engineers.
Heavy users werken constant met de software, en hebben toegang tot alle functionaliteiten. De financiële administratie en magazijn medewerkers die orders maken en verwerken zijn typische voorbeelden van heavy users.

Vraag nu vrijblijvend prijsinformatie aan voor

Price information solutions
 1. Invalid Input
 2. Kies je delivery model:
  Invalid Input
 3. Aanhef
  Vul alstublieft uw titel in.
 4. Achternaam
  Vul uw achternaam in.
 5. Bedrijfsnaam
  Vul uw bedrijsnaam in.
 6. Telefoon
  Vul uw telefoonnummer in.
 7. E-mailadres
  Vul uw e-mail adres in.
 8. Vraag of opmerking
  Invalid Input
 9. Floor
  Invalid Input