{{pageLevelVariables}} Exact voor Internationaal Zakendoen

Exact voor Internationaal Zakendoen

Verbind al uw vestigingen wereldwijd met één systeem

Internationale bedrijven zijn vaak complex. Internationaal ondernemen betekent rekening houden met verschillen in lokale wet- en regelgeving. U heeft kennis nodig van de plaatselijke markt en omstandigheden. En er is natuurlijk dat grote hoofdpijndossier: hoe organiseert u de opslag van uw bedrijfsinformatie. Doet u dat niet goed, wordt het lastig en tijdrovend om te weten hoe uw internationale bedrijf er nou echt voor staat.

Exact voor Internationaal Zakendoen biedt de uitkomst. Wij zijn de internationale specialist in lokale compliancy.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor Internationaal Zakendoen.

Exact voor Internationaal Zakendoen

  • Wereldwijd één systeem, overal lokaal compliant
  • Internationaal ondernemen, met overal hetzelfde aanspreekpunt
  • Eenvoudig consolideren, budgetteren en forcasten
  • Gemakkelijk uit te breiden dankzij blueprint implementatie
  • Gebruik via de Exact Cloud of in eigen beheer.

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor Internationaal Zakendoen

De belangrijkste voordelen van Exact voor Internationaal Zakendoen:

Eén systeem, wereldwijd

Exact voor Internationaal Zakendoen brengt al uw systemen samen: financiën, branche specifieke ERP, HRM, CRM, BPM en PSA. Zodoende werken alle medewerkers op alle locatie in hetzelfde systeem, met dezelfde informatie en op dezelfde manier. Dit maakt het gemakkelijk om rapportages en analyses te maken, zodat u altijd een actueel en kloppend beeld hebt van hoe uw internationale bedrijf er voor staat.

Eén partner, wereldwijd

Exact heeft klanten in meer dan 100 landen. Om hen te ondersteunen zijn we over de hele wereld aanwezig. Als u ook kiest voor Exact voor Internationaal Zakendoen, profiteert u van de wereldwijde aanwezigheid van Exact kantoren en partners. Hierdoor beschikt u altijd over een centraal aanspreekpunt met lokale customer services experts.

Gemakkelijk uit te breiden

Exact voor Internationaal Zakendoen is een kant-en-klare standaardoplossing. Dit betekent dat de investeringskosten laag blijven en de implementatietijd kort. Doordat we werken met een aantal bewezen best practices, is het systeem gemakkelijk aan te passen aan je specifieke wensen.

Profiteer van ondersteuning voor global shared services.

Eenvoudig consolideren

Met Exact zijn uw financiële managementprocessen gelinkt aan één centrale bron. Alle financiële data, budgetten, forecasts en andere gegevens van al uw vestigingen worden moeiteloos op elkaar afgestemd en geanalyseerd. Zo sluit u elke financiële periode snel en eenvoudig af met 100% zekerheid. Dit versnelt uw maandafsluiting en zorgt ervoor dat uw managementrapportages gebaseerd zijn op de meest actuele informatie.

Overal aanwezig, overal compliant

Internationaal zakendoen betekent lokaal voldoen aan wet- en regelgeving. De juiste taal spreken en met de lokale valuta rekenen. Exact voor Internationaal Zakendoen voldoet aan wetgeving in 40 landen, kan worden ingesteld in 40 talen en ondersteunt meerdere valuta en internationale bankformaten. Hierdoor is het voor de werknemers op uw lokale kantoren prettig om mee te werken en heeft u geen zorgen om compliancy.

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Exact International Service Essentials

Met Exact voor Internationaal Zakendoen kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van kunt profiteren. Maar het draait niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze service essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van het systeem, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit uw investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in jouw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van uw internationale software, of dat u overweegt om Exact voor Internationaal Zakendoen te gaan gebruiken.

Klanten over Exact

Vapro

Vapro

Binnen drie maanden gingen we live met Exact Consolidation powered by Lucanet
Aalterpaint NV

Aalterpaint NV

Exact Globe is heel gebruiksvriendelijk. De lay-out kunnen we gemakkelijk zelf kiezen. We hangen niet vast aan de standaard lay-out van Exact Globe.