Exact voor Internationaal Zakendoen

Verbind al uw vestigingen wereldwijd met één systeem

Internationale bedrijven zijn vaak complex. Internationaal ondernemen betekent rekening houden met verschillen in lokale wet- en regelgeving. U heeft kennis nodig van de plaatselijke markt en omstandigheden. En er is natuurlijk dat grote hoofdpijndossier: hoe organiseert u de opslag van uw bedrijfsinformatie. Doet u dat niet goed, wordt het lastig en tijdrovend om te weten hoe uw internationale bedrijf er nou echt voor staat.

Exact voor Internationaal Zakendoen biedt de uitkomst. Wij zijn de internationale specialist in lokale compliancy.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor Internationaal Zakendoen.

Exact voor Internationaal Zakendoen

  • Wereldwijd één systeem, overal lokaal compliant
  • Internationaal ondernemen, met overal hetzelfde aanspreekpunt
  • Eenvoudig consolideren, budgetteren en forcasten
  • Gemakkelijk uit te breiden dankzij blueprint implementatie
  • Gebruik via de private cloud of in eigen beheer.

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor Internationaal Zakendoen

De belangrijkste voordelen van Exact voor Internationaal Zakendoen:

Eén systeem, wereldwijd

Exact voor Internationaal Zakendoen brengt al uw systemen samen: financiën, branche specifieke ERP, HRM, CRM, BPM en PSA. Zodoende werken alle medewerkers op alle locatie in hetzelfde systeem, met dezelfde informatie en op dezelfde manier. Dit maakt het gemakkelijk om rapportages en analyses te maken, zodat u altijd een actueel en kloppend beeld hebt van hoe uw internationale bedrijf er voor staat.

Eén partner, wereldwijd

Exact heeft klanten in meer dan 100 landen. Om hen te ondersteunen zijn we over de hele wereld aanwezig. Als u ook kiest voor Exact voor Internationaal Zakendoen, profiteert u van de wereldwijde aanwezigheid van Exact kantoren en partners. Hierdoor beschikt u altijd over een centraal aanspreekpunt met lokale customer services experts.

Gemakkelijk uit te breiden

Exact voor Internationaal Zakendoen is een kant-en-klare standaardoplossing. Dit betekent dat de investeringskosten laag blijven en de implementatietijd kort. Doordat we werken met een aantal bewezen best practices, is het systeem gemakkelijk aan te passen aan je specifieke wensen.

Profiteer van ondersteuning voor global shared services.

Eenvoudig consolideren

Met Exact zijn uw financiële managementprocessen gelinkt aan één centrale bron. Alle financiële data, budgetten, forecasts en andere gegevens van al uw vestigingen worden moeiteloos op elkaar afgestemd en geanalyseerd. Zo sluit u elke financiële periode snel en eenvoudig af met 100% zekerheid. Dit versnelt uw maandafsluiting en zorgt ervoor dat uw managementrapportages gebaseerd zijn op de meest actuele informatie.

Overal aanwezig, overal compliant

Internationaal zakendoen betekent lokaal voldoen aan wet- en regelgeving. De juiste taal spreken en met de lokale valuta rekenen. Exact voor Internationaal Zakendoen voldoet aan wetgeving in 34 landen, kan worden ingesteld in 22 talen en ondersteunt meerdere valuta en internationale bankformaten. Hierdoor is het voor de werknemers op uw lokale kantoren prettig om mee te werken en heeft u geen zorgen om compliancy.

Exact voor Internationaal Zakendoen in de private cloud

Cloud software is steeds gangbaarder – ook in de zakelijke wereld. Het heeft dan ook behoorlijk wat voordelen. Investeringen in hardware en het onderhoud daarvan zijn bijvoorbeeld verleden tijd. Bovendien heeft u op elk moment en waar u ook bent toegang tot je ERP systeem, heeft u geen omkijken naar het onderhoud en koppelt u eenvoudig met andere cloud software.

Als u kiest voor onze private cloud oplossing, verzorgt Exact updates, support en natuurlijk de beveiliging van je ERP voor productiebedrijven, inclusief add-ons en maatwerk.

Exact International Service Essentials

Met Exact voor Internationaal Zakendoen kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van kunt profiteren. Maar het draait niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze service essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van het systeem, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit uw investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in jouw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van uw internationale software, of dat u overweegt om Exact voor Internationaal Zakendoen te gaan gebruiken.

Klanten over Exact

De Vlaamse Opera

De Vlaamse Opera

De applicatie werd op een gebruiksvriendelijke manier geïmplementeerd. Opleiding & implementatie verliepen haast probleemloos.
Aalterpaint NV

Aalterpaint NV

Exact Globe is heel gebruiksvriendelijk. De lay-out kunnen we gemakkelijk zelf kiezen. We hangen niet vast aan de standaard lay-out van Exact Globe.