{{pageLevelVariables}} Exact HRM software

Software voor Human Resource Management

Een compleet HRM systeem dat u helpt bij uw strategische personeelsplanning, salarisadministratie en het automatiseren van HR-processen

Verlofregistraties, declaraties en ziekmeldingen; al deze administratieve werkzaamheden kosten een HR manager onnodig veel tijd. Kies daarom voor efficiëntere operationele processen, dan houdt u tijd over voor strategisch HRM en goede gesprekken met al uw verschillende stakeholders.

Met HRM software van Exact stroomlijnt u de complete HR-cyclus: van salarisadministratie en personeelsplanning tot performance management. Betrekt u de business direct en werkt u overzichtelijk samen in één centraal HR-systeem.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor HRM.

De voordelen van Exact HRM software

Voor de HR-manager

  • Automatiseer HR-processen en bespaar tijd
  • Krijg volledig en realtime inzicht in werknemers en performance
  • Bouw een compleet digitaal medewerkersdossier op
  • Maak strategische beslissingen gebaseerd op data

Voor de elke werknemer

  • Eenvoudig uw vakantie aanvragen en declaraties indienen
  • Overal toegang tot uw personeelsdossier met de ESS app

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor HRM.

Hoe Exact HR software u helpt

Personeelssysteem

Als HR-manager in een organisatie is het belangrijk om een strategische personeelsplanning te maken. Automatiseer uw urenregistratie en personeelsadministratie en maak daarmee beschikbaarheid en verlofaanvragen van uw personeel inzichtelijk. U wilt uw personeelsinformatie op orde hebben en uw kosten inzichtelijk. Dan is een goed personeelsdossier onontbeerlijk. Met Exact voor HRM is alle informatie centraal beschikbaar en weet u zeker dat iedereen met dezelfde gegevens werkt.

Salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid waar een hoop tijd in gaat zitten en waar fouten op de loer liggen. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie. Zij moeten er op kunnen vertrouwen dat hun salaris tijdig en correct wordt uitbetaald. Met het automatiseren van uw loonadministratie vermindert u foutkansen en bespaart u tijd en geld.

De belangrijkste onderdelen van salarisadministratie in onze HRM software:

  • Verstuur loonstroken elektronisch, met of zonder verlof- en verzuimgegevens
  • Beschik meteen over pensioencomponenten van vele CAO´s inclusief de wijzigingen
  • Voer aanpassingen in salarisgegevens met één druk op de knop door – ook voor meerdere medewerkers
  • Wees op de hoogte: een volledig overzicht van het loonaangifteproces tot en met de goedkeuring

Employee Self Service

Maak het medewerkers (ESS) en managers (MSS) eenvoudig door ze zelf hun HR-zaken te laten regelen. Of het gaat om het bekijken van een werkstroom, een vakantie aanvraag, inzage in de meest recente salarisstrook, teruglezen van een beoordeling uit het personeelsdossier of het telefoonnummer van een collega: in de Employee Self Service App is dit allemaal beschikbaar.

Bespaar tijd aan administratieve zaken HR-zaken, zodat u de business kunt helpen met strategische HR-vraagstukken.

HR-analytics

Exact voor HRM bevat standaard overzichten voor in-, door en uitstroom. Alle wijzigingen worden gelogd en kunnen opgevraagd worden per medewerker. U kunt zelf de signaleringen instellen en aanpassen en de acties zichtbaar maken in uw todo-lijst. Alle informatie van de medewerkers is inzichtelijk.

Bent u op zoek naar uitgebreide dashboards, dan is onze business intelligence oplossing Exact Insights een waardevolle aanvulling op uw HRM software. Het handige HR-dashboard met kengetallen, trendgrafieken en detailoverzichten geven u snel inzicht in uw situatie ten aanzien van onder andere verzuim, werving en selectie, verloop en functionering.

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Exact voor HRM Service Essentials

Met Exact voor HRM optimaliseert u onder andere uw verlofregistratie, salarisadministratie en performance management en stroomlijnt u uw HR-processen. Naast onze HRM software bieden we ook ‘best-in-class’ klantondersteuning.

Dat doen we met onze Service Essentials. Wij helpen u het maximale te halen uit uw HR software; van analyse en advies, tot implementatie van het systeem en natuurlijk met training en support.

Onze Service Essentials zijn niet alleen voor nieuwe klanten. Ook wie al jaren klant bij ons is en behoefte heeft aan optimalisatie van het HR systeem kan op ons rekenen. U kunt in elke fase van onze service cyclus instappen.

Klanten over Exact

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Plantenveredelaar koppelt sectorspecifiek ERP-pakket aan finance- en HR-software
Alewijnse

Alewijnse

Exact biedt wél ruimte voor een lokale inrichting. Dat was precies wat we zochten!