{{pageLevelVariables}} Exact voor Financieel Management

Exact voor Finance

De financieel management software voor elke onderneming

Van accounting en risk management tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses, en van internetbankieren tot digitale facturatie. De financiële software van Exact ondersteunt het MKB, grotere ondernemingen en non-profit organisaties met een feilloze administratie.

Door de volledige integratie van alle financiële processen optimaliseren we uw efficiëntie én heeft u alle informatie die u nodig heeft om de juiste strategische beslissingen te nemen. Of u nu één administratie heeft of met complexe, Shared Service Centers werkt – voor lokaal en internationaal opererende bedrijven, Exact ondersteunt u.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor Finance.

Voordelen Exact voor Finance

  • Krijg realtime inzicht via zes dashboards: verkoop, kosten, resultaten, liquiditeit, risico en management
  • Beschik over compleet actueel en overall beschikbaar financieel inzicht
  • Profiteer van internationale ondersteuning
  • Gebruik via de Exact Cloud of in eigen beheer

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor Finance

Hoe Exact voor Finance uw financiële administratie ondersteunt

De basis voor elke digitale CFO

In een economie waarin digitalisering versnelling geeft, leiden nieuwe business modellen tot exponentiele groei. Ondernemingen worden gedwongen om uit hun comfortzone te komen om hun toekomst te verzekeren.

In deze tijd van technologische innovaties en digitalisering moet de CFO en zijn team hun traditionele rol van ‘bonenteller’ verruilen voor die van strategisch adviseur; Dat vraagt om een proactieve beslisser die weet hoe hij technologie voor zich moet laten werken. Van Block Chain, Predictive Analytics tot cloud en no hands accounting. De eerste stap: het automatiseren van je financiële processen.

Voordelen van uw financiële administratie met Exact

Met Exact voor Finance beschikt u over een compleet financieel inzicht. Met onze financiële dashboards en rapportages heeft u direct inzicht in al uw financiële processen. Van een interactieve balans, budget en cashflow, tot controles en auditing. Risk management, compliance en control komt samen in één financieel systeem. Maak winst met financieel projectmanagement en verminder handmatig werk door digitale verwerking en automatische inboeking van facturen. Andere voordelen zijn:

  • 6 realtime dashboards: verkoop, kosten, resultaten, liquiditeit, risico en management
  • Opereer internationaal: inclusief talen en wet- en regelgeving (legislations) in meer dan 40 landen
  • Verspil minder tijd en verhoog kwaliteit: er zijn centrale stamgegevens voor alle administraties
  • Fiatteer snel en overzichtelijk, waar en wanneer u wilt

Internationale financiële software

In de huidige digitale 24/7 economie is ondernemen bijna per definitie internationaal. Of u nu internationale vestigingen heeft of wilt openen, en u te maken hebt met internationale partners, leveranciers, afnemers en of concurrentie. Wanneer uw financiële processen op orde zijn kunt u groei controleren en uitbouwen.

Met de financiële software van Exact werkt u met één centraal systeem in alle landen. Hierdoor realiseert u razendsnel standaardisatie, uniformiteit en compliance met lokale en internationale wet- en regelgeving in een standaard out-of-the-box financieel management systeem.

Business Intelligence en rapportage

Met onze business intelligence tool, Exact Insights powered by Qlik, heeft u een standaard finance dashboard tot uw beschikking. Hiermee zet u eenvoudig grote hoeveelheden data moeiteloos om naar zinvolle informatie, organisatie brede KPI’s en trends. Een krachtig onderdeel van het Finance dashboard is de ‘wat-als’ analyse. Aan de hand van een aantal variabelen die u opgeeft rekent het systeem een aantal mogelijke scenario’s door. Ondersteun uw financiële analyses met deze krachtige tool.

Exact Consolidation

De jaarafsluiting blijft een pittige klus voor elke financiële administratie. Het is vaak een periode waarin u tot in uw nek in de spreadsheets zit.

Met Exact Consolidation heeft u toegang tot één centrale bron van financiële gegevens. Met deze tool bent u in staat uw financiële processen volledig te stroomlijnen en te monitoren. En de soepele integratie met Exact voor Finance zorgt ervoor dat u moeiteloos uw financiële data, budgetten, forecasts en andere, niet-financiële gegevens importeert. Dit versnelt uw periode afsluiting en ondersteunt u bij het budgetteren en forecasten. Ook zorgt het ervoor dat u managementrapportages gebaseerd zijn op de meest actuele informatie.

Exact Service Essentials

Met Exact voor Finance kunt u uw accounting en financiële processen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van kunt profiteren. Maar het draait niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze service essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van uw financiële software, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit je investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in jouw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van uw accounting software, of dat u overweegt om Exact voor Finance te gaan gebruiken.

In elke fase van onze service cyclus kunt u instappen.

Klanten over Exact software

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Plantenveredelaar koppelt sectorspecifiek ERP-pakket aan finance- en HR-software
Valk Welding

Valk Welding

Exact biedt ons een stabiel en continu proces.
Bobbejaanland

Bobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget