ERP Systeem

Controle over al uw bedrijfsprocessen

Succesvol ondernemen dankzij een ERP systeem

Zijn uw groeiambities hoog, uw bedrijfsprocessen complex en wilt u zich snel kunnen aanpassen aan de dynamiek in de markt? Dan geeft een ERP systeem van Exact u grip op uw bedrijfsvoering door inzicht in alle bedrijfsinformatie.

Hoe ambitieuzer en vooruitstrevender uw bedrijfsdoelen zijn, en hoe complexer uw processen zijn, des te uitgebreider uw eisen aan de noodzakelijke informatievoorziening. Exact helpt u met een bewezen ERP systeem voor uw financiële administratie met daarbij volledig geïntegreerde branche-specifieke oplossingen.

Exact ERP

 • Alle bedrijfsprocessen in één systeem ondersteund
 • Gebruik via de private cloud of in eigen beheer
 • Wereldwijd en 24/7 toegang tot uw dashboards via Exact apps
 • Volledige integratie met Exact voor CRM, HRM en andere add-ons

Hoe een ERP systeem ondernemers ondersteunt

Wat is ERP?

De definitie van ERP is Enterprise Resource Planning en heeft als doel de productiviteit van ondernemingen te vergroten en kosten te beheersen.

Exact ERP-software brengt financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Alles moet maar één keer op één plek ingevoerd worden. Dit verkleint de kans op fouten en bovendien werkt iedereen met dezelfde informatie.

U boekt maximale winst wanneer u gebruik maakt van ERP-oplossingen waarin sectorspecifieke functionaliteiten zijn verwerkt. Elke sector heeft immers zijn specifieke eisen voor ERP-software. Kijk daarom eens bij Exact voor Productie, Exact voor Groothandel en Exact voor Project Management.

Voordelen van een ERP systeem

Het grootste voordeel van een ERP-systeem is dat alle gegevens binnen een onderneming aan elkaar gekoppeld worden. De toepassing van een ERP-pakket maakt uw organisatie effectiever, flexibeler en efficiënter. De kans op inconsistente data wordt verkleind en u heeft betere controle over uw bedrijfsprocessen.

Andere voordelen van ERP-software zijn:

 • Het optimaal inzetten van productiemiddelen
 • Actuele voorraadgegevens
 • Grip op projecten en budgetten
 • Eenvoudige planning en urenregistratie
 • Scherp in – en verkopen
 • Service management op een hoog niveau
 • Eenvoudig factureren

Wat Exact ERP voor u doet

De ERP software biedt een organisatie brede bron van informatie. Dankzij één ERP systeem die alle processen ondersteunt, wordt de efficiëntie van en samenwerking tussen werknemers verbeterd. Met onze volledig geïntegreerde branche-specifieke oplossingen worden handmatige handelingen geautomatiseerd en ervaart u maximale flexibiliteit en ultieme controle.

De belangrijkste voordelen van Exact ERP systeem zijn:

 • Grip op projecten en budgetten
 • Grip op kwaliteit
 • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • Internationale ondersteuning
 • Volledig geïntegreerd met Exact Finance, ERP en HRM
 • Altijd en overal inzicht met de Exact apps
 • Gebruik via private cloud of in eigen beheer

Exact ERP in de cloud

Steeds meer ERP software bevindt zich in de cloud. Dat heeft vele voordelen. U heeft overal toegang tot de informatie, er hoeft maar één systeem bijgehouden te worden, u kunt makkelijker koppelingen maken met andere software en het onderhoud ligt buiten de deur.

De private cloud van Exact combineert de flexibiliteit van een cloudoplossing met de veiligheid en prestaties die u van onze lokaal geïnstalleerde software gewend bent.

De online ERP software draait op een veilige dedicated server in ons data center, en geeft u altijd en overal toegang tot je vertrouwde Exact omgeving, voor een vast bedrag per maand.

Wij zorgen voor het updaten, supporten en beveiligen van je ERP systeem, inclusief add-ons en maatwerk.

Kortom, geen dure hardware-investeringen en interne IT-uitdagingen meer.

Razendsnel inzicht met Exact apps

Mobiel werken is een van de belangrijkste trends in de ontwikkeling van business software. In de laatste jaren zijn bedrijven écht afhankelijk geworden van mobiele technologie om zaken te doen. Dit geeft nieuwe manier van communiceren, van werken en van samenwerken. Met uw telefoon, tablet of PC, u gebruikt onze software overal op dezelfde manier.

Exact ERP Service Essentials

Met Exact ERP kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van profiteert. Maar het draait natuurlijk niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze Service Essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van uw ERP systeem, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit uw investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in jouw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van je ERP software, of dat u overweegt om Exact ERP te gaan gebruiken.

In elke fase van onze service cyclus kun je instappen.

Klanten over Exact

Remedus

Remedus

Door Exact Synergy werken we niet alleen efficiënter, maar ook sneller
Alewijnse

Alewijnse

Exact biedt wél ruimte voor een lokale inrichting. Dat was precies wat we zochten!