{{pageLevelVariables}} ERP systeem | wereldwijd controle over bedrijfsprocessen

ERP Systeem

Controle over al uw bedrijfsprocessen

Succesvol ondernemen dankzij een ERP systeem

Zijn uw groeiambities hoog, uw bedrijfsprocessen complex en wilt u zich snel kunnen aanpassen aan de dynamiek in de markt? Dan geeft een ERP systeem van Exact u grip op uw bedrijfsvoering door inzicht in alle bedrijfsinformatie.

Hoe ambitieuzer en vooruitstrevender uw bedrijfsdoelen zijn, en hoe complexer uw processen zijn, des te uitgebreider uw eisen aan de noodzakelijke informatievoorziening. Exact helpt u met een bewezen ERP systeem voor uw financiële administratie met daarbij volledig geïntegreerde branche-specifieke oplossingen.

Exact ERP

 • Alle bedrijfsprocessen in één systeem ondersteund
 • Gebruik via de Exact Cloud of in eigen beheer
 • Wereldwijd en 24/7 toegang tot uw dashboards via Exact apps
 • Volledige integratie met Exact voor CRM, HRM en andere add-ons

Hoe een ERP systeem ondernemers ondersteunt

Wat is ERP?

De definitie van ERP is Enterprise Resource Planning en heeft als doel de productiviteit van ondernemingen te vergroten en kosten te beheersen.

Exact ERP-software brengt financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Alles moet maar één keer op één plek ingevoerd worden. Dit verkleint de kans op fouten en bovendien werkt iedereen met dezelfde informatie.

U boekt maximale winst wanneer u gebruik maakt van ERP-oplossingen waarin sectorspecifieke functionaliteiten zijn verwerkt. Elke sector heeft immers zijn specifieke eisen voor ERP-software. Kijk daarom eens bij Exact voor Productie, Exact voor Groothandel en Exact voor Project Management.

Voordelen van een ERP systeem

Het grootste voordeel van een ERP-systeem is dat alle gegevens binnen een onderneming aan elkaar gekoppeld worden. De toepassing van een ERP-pakket maakt uw organisatie effectiever, flexibeler en efficiënter. De kans op inconsistente data wordt verkleind en u heeft betere controle over uw bedrijfsprocessen.

Andere voordelen van ERP-software zijn:

 • Het optimaal inzetten van productiemiddelen
 • Actuele voorraadgegevens
 • Grip op projecten en budgetten
 • Eenvoudige planning en urenregistratie
 • Scherp in – en verkopen
 • Service management op een hoog niveau
 • Eenvoudig factureren

Wat Exact ERP voor u doet

De ERP software biedt een organisatie brede bron van informatie. Dankzij één ERP systeem die alle processen ondersteunt, wordt de efficiëntie van en samenwerking tussen werknemers verbeterd. Met onze volledig geïntegreerde branche-specifieke oplossingen worden handmatige handelingen geautomatiseerd en ervaart u maximale flexibiliteit en ultieme controle.

De belangrijkste voordelen van Exact ERP systeem zijn:

 • Grip op projecten en budgetten
 • Grip op kwaliteit
 • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
 • Internationale ondersteuning
 • Volledig geïntegreerd met Exact Finance, ERP en HRM
 • Altijd en overal inzicht met de Exact apps
 • Gebruik via private cloud of in eigen beheer

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Razendsnel inzicht met Exact apps

Mobiel werken is een van de belangrijkste trends in de ontwikkeling van business software. In de laatste jaren zijn bedrijven écht afhankelijk geworden van mobiele technologie om zaken te doen. Dit geeft nieuwe manier van communiceren, van werken en van samenwerken. Met uw telefoon, tablet of PC, u gebruikt onze software overal op dezelfde manier.

Exact ERP Service Essentials

Met Exact ERP kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van profiteert. Maar het draait natuurlijk niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze Service Essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van uw ERP systeem, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit uw investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in jouw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van je ERP software, of dat u overweegt om Exact ERP te gaan gebruiken.

In elke fase van onze service cyclus kun je instappen.

Klanten over Exact

Agrifac Machinery

Agrifac Machinery

We hebben ons georiënteerd op diverse systemen, ook gekeken naar de grote jongens met ERP pakketten. Maar we hebben geconcludeerd dat we nog heel tevreden zijn met Exact en in combinatie met een aantal maatwerkoplossingen nog een aantal jaar voort kunnen.
Tebodin

Tebodin

Als je alle uitdagingen bij elkaar optelt, is er eigenlijk maar één softwarepakket dat aansluit bij de wensen: Exact Globe.