{{pageLevelVariables}} Deployment opties

Kies uw ideale
deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties, in 1 systeem.

Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit

Houd u van snelheid en toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Cloud

Managed cloud van Exact staat voor veiligheid en gemak. Log in op uw vertrouwde Exact omgeving, waar u ook bent. Exact Cloud is na een audit door KPMG bekroond met het ISAE 3402 Type II certificaat. Hiermee zijn de veiligheid en continuïteit van ons framework gewaarborgd en is Exact Cloud aantoonbaar een veilige en toekomstbestendige keuze.

Dankzij de overname van Parentix, is Exact nu ook voor het midden segment een one-stop-shop voor Exact-software en de gewenste cloudcomponenten. Parentix is aangesloten bij de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Dit is een verbond van de belangrijkste spelers in de Nederlandse cloud-, hosting- en datacenter sector en uw verzekering voor een goede nachtrust.

Belangrijkste voordelen:

Sinds begin 2018 is Exact onderdeel van het Amazon Partner Network. Dit betekent dat u uw Exact Globe en/of Synergy licentie nu ook efficiënt kunt draaien in een Amazon Web Services (AWS) omgeving.

AWS biedt flexibiliteit, een lage kostenstructuur en stelt u in staat om snel te schakelen. Elke dag komen er nieuwe functies beschikbaar in AWS, die direct klaar voor gebruik zijn en u daarmee continue innovatie bieden.

Belangrijkste voordelen:

  • Geen langdurig implementatietraject
  • Geen hardware investeringen nodig
  • Gemakkelijk op- en af schalen

On premise

On premise software is software die lokaal geïnstalleerd is op uw eigen servers. Dit houdt in dat u zowel uw software als uw hardware volledig zelf beheert en onderhoudt. U kunt ervoor kiezen om onze software eenmalig aan te schaffen (perpetual), of als maandelijks abonnement (license) af te nemen.

Kiest u voor het perpetual model, betaalt u eenmalig de gehele pakketkosten, waarna u er volledig eigenaar van bent. Voor wie zijn opstartkosten liever laag houdt, bieden we onze on premise oplossing aan als licentie, zodat u niet in één keer een grote som betaalt, maar maandelijkse abonnementskosten.

Belangrijkste voordelen:

  • Volledige controle over uw hardware en infrastructuur
  • Controle over uw software
  • Keuze tussen eenmalige aanschaf of afname in abonnementsvorm

“Ik dacht meteen: dit is de oplossing!”

Cymer was een van de eerste klanten van Exact die overstapte naar een private cloud oplossing. Gevestigd in Veldhoven, maar met het hoofdkantoor in San Diego, liepen zij regelmatig tegen uitdagingen aan op het gebied van de IT-infrastructuur.

Toen ze hoorden over private cloud van Exact wisten ze meteen dat dit de oplossing voor ze was. Benieuwd naar de ervaringen van Cymer in de private cloud?

Lees over de ervaringen van Cymer met Exact Private Cloud