{{pageLevelVariables}} Exact voor CRM

CRM systeem

Haal het optimale uit uw klantrelaties

Waarom is een CRM systeem handig?

Zet u uw klant op de eerste plaats en is het aangaan van duurzame relaties onderdeel van uw bedrijfsstrategie? Dan mag een goed CRM systeem niet ontbreken.

Het beheren en optimaliseren van uw klantrelaties is eenvoudig met Exact voor CRM. Het online CRM systeem biedt een centrale plek voor alle gegevens van uw klanten en is beschikbaar voor iedere medewerker.

En dankzij de Exact CRM app bent u altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen – zo mist u nooit meer een verkoopkans.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor CRM.

Exact CRM


Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor CRM

Hoe CRM u kan helpen

Wat is CRM?

De definitie van CRM is Customer Relationship Management, een strategie waarin het optimaal managen en beheren van informatie van klanten centraal staat.

Met CRM software beschikt u over één bron van klantinformatie. Dit betekent een einde aan de grenzen tussen alle afdelingen die regelmatig contact hebben met huidige en potentiele klanten.

Wanneer u een CRM tool niet alleen voor verkoop- en marketinginformatie gebruikt, maar ook voor bijvoorbeeld HR en support, levert het de grootste winst op voor uw onderneming.

Voordelen van een CRM systeem

Eén van de meest voor de hand liggende voordelen van het gebruik van CRM software is, dat alle gerelateerde klantinformatie altijd en overal beschikbaar is. Klanten ervaren een betere en persoonlijkere service met relevantere adviezen en suggesties.

Andere voordelen van CRM zijn:

 • Persoonlijke marketingcommunicatie die gericht is op de behoefte van prospect en klant
 • Betere leadgeneratie en lead-nurtering door marketing
 • Grotere effectiviteit bij sales door beter zicht op de behoeften van de klant
 • Beter inzicht in welke klanten en potentiele klanten rendabel zijn en welke niet
 • Effectiever cross- en upsellen door sales
 • Verhogen klantbehoud door grotere tevredenheid en gerichte behoudsactiviteiten
 • Overzicht en inzicht voor management door gerichte rapportages en analyses

Wat Exact CRM voor u doet

Exact voor CRM is een complete oplossing voor het vastleggen van al uw klantgegevens- en communicatie.

Het online CRM systeem biedt een organisatie brede bron van informatie. Dankzij document en werkstromen bent u er zeker van dat alle werknemers geïnformeerd zijn en bijdragen aan duurzame relaties met klanten.

De belangrijkste voordelen van Exact CRM systeem zijn:

 • Complete controle van klantcontact tot facturering
 • Meer slagkracht voor sales
 • Effectievere e-mailcampagnes
 • Projectadministratie met signalering, waarschuwingen en automatische herinneringen
 • Volledig geïntegreerd met Exact Finance, ERP en HRM
 • Altijd en overal inzicht met de CRM app
 • Gebruik via private cloud of in eigen beheer

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Razendsnel inzicht met de Exact CRM app

Met de Exact CRM App ziet u in één oogopslag hoe het met uw (potentiele)klanten gaat en wat uw volgende stap is om die ene klant binnen te halen.

Met de intuïtieve app heeft u een overzicht van uw activiteiten per dag. De kalender linkt acties en afspraken meteen aan het relevante account, en bij uw afspraken ziet u gelijk alle details die u nodig hebt.

Nieuwe activiteiten maakt u snel en eenvoudig aan vanuit uw agenda, klant of verkoopkans. En vanuit uw klant heeft u direct toegang tot alle verwante informatie zoals contactpersonen, activiteiten, verkoopkansen, afspraken en documenten.

De Exact CRM app is beschikbaar op iOS, Android en Windows smartphones en tablets.

Exact CRM Service Essentials

Met Exact voor CRM kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zodat u daar als onderneming maximaal van kunt profiteren. Maar het draait niet alleen om de software. We willen u ‘best-in-class’ klantondersteuning geven.

Dat doen we met onze service essentials. Van analyse en advies, tot implementatie van het CRM systeem, maar ook met training en support. Wij zorgen dat u het maximale kunt halen uit uw investering.

Of u al jaren klant bent en door veranderingen in uw onderneming behoefte hebt aan optimalisatie van uw CRM software, of dat u overweegt om Exact voor CRM te gaan gebruiken.

In elke fase van onze service cyclus kunt u instappen.

Klanten over Exact

Algemeen Stadsontwikkelingsbedrijf Gent

Algemeen Stadsontwikkelingsbedrijf Gent

Zeker. We hadden een sterke analytische boekhouding nodig; een systeem dat per project de kosten en uitgaven laat zien zodat we tijdig een afrekening kunnen maken en factureren. Met Exact Globe is dat mogelijk
Valk Welding

Valk Welding

Exact biedt ons een stabiel en continu proces.