Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Optimale processen met Exact Purchase to Pay

Vereenvoudig het beheer van uw complexe aankoopprocessen.

Optimaliseer en automatiseer het gehele inkoopproces van uw organisatie

Met Exact Purchase to Pay krijgt u controle over alle uitgaven binnen uw organisatie. Beheers de uitgaven met een proactief goedkeuringsproces, verbeter compliance met een aankoopworkflow en verhoog uw marges door een beter inzicht in de kosten. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen na verloop van tijd een aanzienlijk voordeel opleveren en bijdragen aan een betere bedrijfswinst.

Invoicing

Met Exact Purchase to Pay automatiseert u de volledige factuurverwerking, vanaf de ontvangst van de factuur tot en met de betaalbaarstelling. Dat levert u heel wat tijdwinst op en een verlaging van de kosten van factuurbehandeling. Leveranciers kunnen elektronische facturen aanleveren in bijvoorbeeld een XML-of Excel-formaat. Aankooporders en ontvangsten/prestatieverklaringen worden vervolgens vergeleken met de factuurinformatie.

Procurement

Exact Purchase to Pay ondersteunt het hele aankoop- en bestelproces voor elke productgroep. Dat gebeurt vanaf de aanvraag tot en met het controleren en betaalbaar stellen van de factuur. Controles op bestelgoedkeuringen en budgetten zorgen ervoor dat niemand ongeoorloofde verplichtingen aangaat.

Contractmanagement

Contractmanagement stelt u in staat om alle soorten contracten eenvoudig en overzichtelijk vast te leggen en te bewaken. Krijg inzicht in afgesloten contracten en beheer en vernieuw uw contractportefeuille vanuit een betrouwbare basis. Contractinformatie vormt zo de basis van uw aankoop- en bestelproces.

Reporting

De rapporten in Exact Purchase to Pay baseren analyses op gegevens uit uw financiële software, integrale bedrijfssoftware (ERP), logistieke software en planningssoftware. Om die gegevens met elkaar in verband te kunnen brengen, worden ze ondergebracht op een centrale plaats, het datawarehouse.

De voordelen van Exact Purchase to Pay

  • Krijg meer inzicht door de analyse van uw uitgaven en creëer meer ruimte voor besparingen
  • Versnel de maandafsluiting door een betere aansluiting met het aankoopproces
  • Creëer een proactief en transparant goedkeuringsproces
  • Verbeter uw marges dankzij een betere zichtbaarheid van uitgaven

KlantverhalenLibéma

"Wij gebruiken Exact als centraal platform met de webshop gekoppeld, een reserveringssysteem, het personeelsplanningsysteem, het inkoopsysteem en de postcodetabel. En dat wordt alleen maar meer.”

Benieuwd hoe u kunt profiteren van inkoopsoftware?

Ontdek alles over de voordelen van geauomatiseerde purchase to pay processen in dit whitepaper.
BE Select your country