Software voor bouwmanagement in de cloud

Exact bouw7 is een alles-in-een platform dat alle traditionele processen in de bouwsector verbetert. Het ontzorgt medewerkers op het vlak van administratie, planning en beheer en is zonder meer de meest complete, mobiele oplossing voor de bouwsector.

Exact bouw7

Uw administratie altijd op punt

Exact bouw7 is de nummer één in software voor de bouw, service en onderhoud. Het werd ontwikkeld om het administratieve proces voor alle werknemers in de bouwsector te vereenvoudigen. Onze bouwsoftware helpt u om meteen kosten te doen dalen door een hogere productiviteit en om risico´s in te dammen. Ontdek de kracht van betere informatievoorziening. Zo levert u sneller meer winstgevende projecten op.

Vertrouwd door meer dan 10.000 gebruikers

De uitgebreide mogelijkheden
van Exact bouw7

Projectmanagement

Exact bouw7 biedt u volledige controle over uw bouwprojecten. In één oogopslag krijgt u een overzicht van de actuele status van projecten, personeel, onderaannemers en geregistreerde uren. Ook de contactgegevens van klanten en alle documentatie zoekt u heel gemakkelijk op.

Financieel beheer

Uw financiële administratie is volledig geïntegreerd. Waar u zich ook bevindt, met Exact bouw7 heeft u realtime inzicht in de kosten en de voortgang van al uw projecten. Creëer eenvoudig en volledig naar eigen wens financiële rapporten.

Kwaliteit en Veiligheid

Met de kwaliteitsborgingstool van Exact bouw7 staat alle informatie over uw kwaliteit en veiligheid opgeslagen in de cloud. Zo kunt u altijd en op elk toestel aantonen dat uw project aan alle afspraken en regelgeving voldoet.

Bouwtechnologie

Laat data voor u werken. Onze technologie biedt een exclusieve kijk in de toekomst, voorspelt de voortgang van uw bouwprojecten en vertelt u wat u moet doen. U heeft 100% inzicht, grip en controle op de situatie én u ontdekt nieuwe inzichten.

Exact bouw7 droeg al bij aan 450.000+ projecten

Onze softwareoplossing draagt bij aan de realisatie van vooruitstrevende, duurzame bouwprojecten. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk thema binnen Exact bouw7. Zo is het nieuwbouwproject van Triodos Bank in Zeist een voorbeeld van zo’n duurzame samenwerking.

Exact bouw7 projecten
  • Gils Bouw, Service & Onderhoud
  • Vos Vakwerk
  • D&J Installatiebureau
  • Goetheer & Huissoon

KlantverhalenGils Bouw, Service & Onderhoud

Dankzij Exact bouw7 hebben wij onze omzet kunnen verdubbelen.

KlantverhalenVos Vakwerk

Digitalisering bespaart ons 40 uur aan administratieve handelingen per maand.

KlantverhalenD&J Installatiebureau

De handelingen tijdens het inkoop/ verkoop proces zijn flink afgenomen.

KlantverhalenGoetheer & Huissoon

Dankzij Exact bouw7 kunnen we te allen tijde onze kosten bewaken.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Doe de keuzehulp en ontdek binnen enkele seconden het juiste pakket voor uw onderneming.

BE Select your country