Automatisch transacties importeren & matchen met uw bank

Houd voortaan uw administratie up-to-date zonder bankafschriften over te tikken. Of nog beter: laat transacties, betalings- en incassobestanden automatisch uitwisselen tussen uw bank en Exact om ze vervolgens met onze robotic accounting techniek automatisch te verwerken. Dit scheelt veel tijd!

Makkelijk factureren en automatische herinneringen

Facturen maakt u met een paar muisklikken, de administratieve verwerking gaat automatisch. Al uw openstaande posten worden weergegeven in de cockpit. Betalingsherinneringen worden automatisch gegenereerd. Zo krijgt u facturen sneller betaald.

Uw complete business runnen vanuit onze app

De kracht van onze mobiele app? Het zit vol met handige functies. Zo scant u er bonnen en facturen mee in die automatisch in uw administratie worden klaargezet. Ook heeft u essentieel inzicht in uw resultaten en klantgegevens. U kunt er praktisch uw hele business mee runnen - waar u ook bent, op elk device.

Speciaal voor uw sector

Voor handelsbedrijven

Realtime voorraadbeheer

Als handelsbedrijf profiteert u van realtime voorraadbeheer, voert u prijswijzigingen centraal door en print u de juiste itemlabels heel eenvoudig. Zie direct de opslaglocaties en transactielijsten van alle artikelen. Uw voorraadbeheer is geïntegreerd in uw CRM en boekhouding. Daardoor heeft u altijd volledig inzicht in uw bedrijf.

Voor dienstverleners

Uren eenvoudig omzetten in cash

Wilt u uren snel omzetten in cash? Schrijf ze dan direct na het project - waar u ook bent en op elk device: uw smartphone, -watch, tablet of laptop. De factuur maakt u zo aan, de boekhoudkundige verwerking gaat automatisch. U weet precies welke uren bij welk project horen. Zo maximaliseert u de facturabiliteit, voorkomt u dubbel werk én omzetlekkage.

18-11-2016 214,35
11:32 899,00
Jansen SchilderwerkenFactuurnummer 17400024 Open
Handersonderneming StaalFactuurnummer 17500001 Verwerkt
16-11-2016 214,35
Verkoop facturen
ABC ProductsFactuurnummer 17400025 Verwerkt
1 - Mijn boekhouding
Voor producenten

Razendsnel offertes calculeren

Als productiebedrijf snel en makkelijk de scherpste offertes calculeren op basis van de laatste kostprijzen. Dat kan met 1 druk op de knop. Alles is geïntegreerd: van productie en voorraadbeheer tot aan relatiebeheer en boekhouding toe. Hoeft u het maar op 1 plek bij te houden. Wat een gemak.

Benieuwd welk Exact product het best bij uw organisatie past?