Schaalbaar internationaal groeien

De bedrijfssoftware van Exact voldoet aan wet- en regelgeving in ruim 40 landen ter wereld. Ook in 2020 kunt u daarop vertrouwen. U ontdekt de recente wijzigingen en nieuwigheden voor slimmer werken in dit overzicht.

Exact Globe

Altijd up-to-date met internationale wetgevingen

Efficiënt blijven werken terwijl u over grenzen en tijdzones heen blijft groeien? Met Exact Globe kunt u rekenen op continue updates van nieuwe wettelijke vereisten in meer dan 40 landen. Bijna elke maand krijgt u verbeteringen en wijzigingen via productupdates. Zo voldoet u aan de wetgeving in de landen waar u actief bent.

Exact Synergy

Volledige preview van virtuele bijlagen

U kunt eenvoudig onlinebestanden vanuit Microsoft OneDrive of Sites koppelen aan documenten. Vanaf nu zijn die 'virtuele' bijlagen onmiddellijk zichtbaar wanneer u een document opent. Zo ziet u meteen de inhoud van PowerPoint-presentaties, Word-documenten of Excel-spreadsheets. Praktisch, niet?

Exact Synergy

Altijd duidelijk wie wat wanneer heeft gedaan

Het automatisch plaatsen van tijdstempels in de werkstroom van Exact Synergy is verbeterd. Zo wordt nu ook automatisch een tijdstempel geplaatst bij bulk-acties. U hoeft daardoor niet meer elke taak afzonderlijk te openen om een tijdstempel te plaatsen. Iedereen is zo op de hoogte van wie wanneer welke aanpassing heeft gemaakt.

Exact Synergy

Beter samenwerken via Social Collaboration

Met Social Collaboration in Exact Synergy weet u wat er speelt in uw organisatie via de berichtgeving van voor u relevante groepen op uw tijdlijn. U kunt zich nu aanmelden voor een groep vanuit de groepscatalogus. Ook het delen van links naar interessante berichten uit een tijdlijn via andere kanalen zoals e-mail werd vereenvoudigd.

Exact Synergy

Inhoud van deals beter overdragen

Gefeliciteerd, de deal is binnen! Nu zorgen dat de overdracht naar andere afdelingen correct verloopt. Daarbij helpt het extra opmerkingenveld in de verkoopkanskaart. U voorkomt dat specifieke instructies verdwijnen in het algemene opmerkingenveld. Zo garandeert u een goede overdracht en zorgt u voor nog meer tevreden klanten.

Exact Synergy

Gekoppelde offertes zichtbaar in projectmonitor

Snel de offertes van een project bekijken? Via de projectmonitor ziet u nu ook offertes die bij het project horen. Zo heeft u altijd een compleet beeld van uw project: van offerte tot projectafsluiting. 

Exact Winter '20 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country