Efficiëntie en benchmarking in uw boekhouding

Zowel Boekhouden en Accountancy hebben handige functies gekregen die zorgen dat u nog minder manueel moet invoeren. Nieuw is dat u nu kunt benchmarken in Boekhouden en Accountancy.

 
Autumn release

Exact Online

Gemakkelijker aankoopfacturen verwerken

Wilt u aankoopfacturen sneller kunnen verwerken? Met opeenvolgende goedkeuringen in Exact Scan & Herken creëert u flows en voegt u maximaal vijf stappen toe met activiteiten voor goedkeurders. Het verwerkingsproces gaat sneller en u heeft de volledige controle over elke flow.

Autumn release

Exact Online

Boekingen gemakkelijker vinden en corrigeren

Het opsporen en corrigeren van fouten gaat nu gemakkelijker. Via 'Transacties zoeken' selecteert u boekingen die u wilt aanpassen. Vervolgens geeft u aan of u de boekingen afzonderlijk of in bulk wilt aanpassen naar een andere grootboekrekening, kostenplaats of kostendrager.

Exact Online

Verbeterde herkenning van leveranciers

Exact Scan & Herken zet aankoopfacturen automatisch om in boekingsvoorstellen. Dat doet de software nu nog beter. Ook als de leveranciersgegevens op de factuur iets afwijken van die in het systeem krijgt u toch een boekingsvoorstel. Daardoor moet u de factuur niet manueel invoeren. En houdt u tijd over.

Exact Online

Vlot overstappen van TopAccount naar Exact

Overstappen van TopAccount naar Exact? Dat is een fluitje van een cent met de nieuwe omzettingstool. Het overzetten van een of zelfs meerdere boekhoudingen tegelijkertijd vergt slechts weinig manueel werk. Zo kunt u snel aan de slag met Exact.

Business software

Exact Online

Automatisch nieuw boekjaar aanmaken

Exact maakt nu automatisch een nieuw boekjaar aan na het importeren van een bankafschrift. Vroeger werden bankafschriften niet geïmporteerd als er nog geen nieuw boekjaar was aangemaakt. Dankzij deze functie kunt u het nieuwe jaar zorgeloos beginnen.

Autumn release

Exact Online

Meteen een digitale brievenbus bij nieuwe boekhouding

De uitwisseling van facturen en documenten verloopt via de digitale brievenbus. Maakt u een boekhouding aan, dan wordt nu automatisch een digitale brievenbus aangemaakt. Ook handig: heeft u een gekoppelde klant, dan kunt u voor hem nu ook een digitale brievenbus opzetten. Zo kunt u snel van start gaan.

Autumn release

Exact Online

Notities toevoegen aan openstaande posten en herinneringsoverzicht

Heeft uw klant nog niet betaald? Vervelend, maar het gebeurt. Voorkom onnodige herinneringen. U kunt nu notities toevoegen bij openstaande posten en herinneringen afdrukken. Weg met die post-its met de overeengekomen betalingsdatum. De laatste informatie is meteen zichtbaar. Deze functie kwam tot stand dankzij uw feedback.

Exact Online

Compleet inzicht per boekhouding

Het nieuwe boekhoudingstype-overzicht maakt duidelijk welke klantboekhoudingen (Standard, No hands of No hands Unlimited) actief zijn binnen uw Exact Accountancy-abonnement. Het geeft u ook een overzicht van de gekoppelde add-ons, Mijn [Kantoor]-gebruikers en het verbruik van boekingsvoorstellen. U kunt de boekhoudingstypes ook eenvoudig aanpassen en uw klanten uitnodigen om Mijn [Kantoor] te gebruiken.

Exact Winter '20 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country