Digitale efficiëntie voor handel, productie en dienstverlening

Geen papier meer op de werkvloer, maar alle informatie digitaal en meteen beschikbaar. Zo voorkomt u fouten, werkt u met plezier en krijgt u tevreden klanten. Ontdek de laatste nieuwigheden in de software voor dienstverleners, handels- en productiebedrijven die daarbij helpen.

Autumn release

Exact Online

Voorraadbeheer-app voor iOS

U kunt nu ook voorraden inventariseren met uw Iphone of iPad. De app, verkrijgbaar in de App Store, ondersteunt zowel geplande als ongeplande voorraadtellingen. Bij een ongeplande inventarisatie scant, telt en voert u de artikelen in op locatie. Bij een geplande telling voert u de items in of past u ze aan op basis van een lijst met te tellen items.

Exact Online

Slimmer en sneller orderpicken met nieuwe paklijst

'Te picken' is een nieuwe paklijst waarin u in een oogopslag ziet welke orders u kunt leveren, welke gedeeltelijk en welke niet. Filter leveringen op basis van beschikbaarheid om het pickingproces te versnellen.

Autumn release

Exact Online

Artikelcode in stuklijst (BOM) van samengestelde artikelen

Binnendienstmedewerkers die werken met samengestelde producten winnen vanaf nu meer tijd en maken minder fouten. Hoe? Dankzij de toevoeging van de artikelcode op de stuklijst van samengestelde goederen die onderdeel is van de Bill of Materials (BOM) in Exact voor Handel en Exact voor Productie.

Autumn release

Exact Online

Bedragen zonder btw in verkooporderoverzicht

In het overzicht met verkooporders is het nu mogelijk om prijzen exclusief btw te tonen. Zo krijgt u een realistischer beeld van de waarde van de bestelling.

Autumn release

Exact Online

Veelgevraagd: barcodeveld nu onderdeel van orderexport

Het barcodeveld meenemen in de export van verkooporders kan nu naar zowel CSV als Excel. Met die veelgevraagde nieuwe functie beschikken klanten over de barcode (artikel) nummers van de bestelde items. Dat garandeert consistente en complete productinformatie, waardoor u minder fouten maakt én tijd en geld bespaart.

Autumn release

Exact Online

Datum afdrukken picklijst in overzicht Werkorders

Als werkvoorbereider wilt u weten of alle nodige documenten afgedrukt zijn voor productie. Om dat te controleren, ziet u nu de datum van afdruk van de Picklijst in het overzicht Werkorders.

Autumn release

Exact Online

Meer informatie over de productiepicklijst

Met de productiepicklijst weet de werkvloer welke en hoeveel materialen nodig zijn voor een productieorder van een bepaalde klant. De picklijst toont nu ook de hoeveelheid die al aan de productieorder is uitgegeven, en klantinformatie zoals naam en adres. Dat maakt het nog duidelijker wat voor wie gepickt moet worden.

Exact Globe WMS

Ondersteuning in WMS voor lotnummers op barcodescanners

In veel sectoren, zoals in voeding of de medische sector, gelden nieuwe wettelijke verplichtingen voor de traceerbaarheid van producten. In Exact WMS hebben we onze oplossing voor het scannen van barcodes verbeterd om te voldoen aan de nieuwste voorschriften.

Gebruik nu lotnummers in een EAN128-barcode en leg ze vast via de WMS-scanners. Zo blijft de traceerbaarheid van uw producten gegarandeerd.

Exact Globe & Exact Synergy

Filter op kostenplaats in Service Management planbord

Veel serviceorganisaties plannen meerdere teams die voor verschillende bedrijven binnen een grote organisatie werkzaam zijn. Bij de planning wilt u daarom kunnen filteren op de kostenplaats van de engineer. Dat kan nu in Exact Service Management, waardoor u nog gemakkelijker de juiste medewerkers op de juiste serviceopdracht inplant.

Autumn release

Exact Online

Bespaar tijd met de nieuwe lay-out-template

In Exact moest u voor elk documenttype afzonderlijk een lay-out aanmaken. Dat is niet langer nodig. U maakt eenmalig een lay-out aan voor een factuur. Die lay-out kunt u nu ook gebruiken voor verkooporders en offertes. Dat vergroot het gebruiksgemak enorm, zeker bij het opzetten van een nieuwe boekhouding.

Exact Online

Slim budgetoverschrijdingen 
voorkomen

Weten uw medewerkers hoe het ervoor staat met de budgetten? Of hebben ze daar het raden naar? Dankzij de groene/oranje/rode voortgangsbalken in Exact volgt u nauwgezet de projectvoortgang. Zo ontdekt u budgetoverschrijdingen al in een vroeg stadium, waardoor u snel gepaste maatregelen kunt treffen.

Autumn release

Exact Online

Snel inzicht in de tijdsverantwoording per afdeling

Wilt u snel inzicht in de tijdsverantwoording van een specifieke afdeling? U kunt vanaf nu de filter 'Afdeling' gebruiken in het rapport 'Ingevoerde tijd en kosten'.

Exact Winter '20 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country