Exact Summer '19 Release

Next Generation ERP

Wat is de toekomst van ERP voor middelgrote bedrijven? Daar heeft Exact een duidelijke visie op. Het ERP-systeem van de toekomst voor middelgrote bedrijven is modulair opgebouwd met functies voor Financieel Management, Salaris, HR, CRM, Aankoop, Productie, Groothandel en Project Management. Gemakkelijk te implementeren, gemakkelijk aan te passen aan nieuwe wensen en eenvoudig te integreren met andere systemen via API’s. Dit zijn de vernieuwingen die nu beschikbaar zijn.

Snel en correct onkosten ingeven

Geen gedoe met bonnetjes! Met Exact Expense Management bespaart u tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met uw boekhouding, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van onkosten. 

Social Collaboration verbeterd

Social Collaboration is het communicatieplatform binnen Exact SynergyVia de tijdlijn deelt u eenvoudig nieuws en informatie met collega’s. Dat kan nu nog makkelijker dankzij de 25 doorgevoerde verbeteringen. Zo is de tijdlijn vlot leesbaar, de pollfunctie is uitgebreid en berichten delen gaat soepeler.   

Alle projectinformatie in uw broekzak

Via de Exact Hour Entry app bekijkt u nu gemakkelijk en veilig alles over uw projecten zoals documenten, projectleden, taakverdeling en status van de werkzaamhedenUiteraard blijft het registreren van uw uren en taken ook mogelijk. Met de uitbreiding houdt u nog beter grip op uw projecten en uw bedrijf; vanuit smartphones en tablets die draaien op iOS, Android en Microsoft Windows. 

5 verbeteringen voor Service Management

Exact Service Management komt in deze Summer Release met vijf verbeteringen. In het overzicht 'contracten' en 'verlopen contracten' ziet u nu ook contracten die niet hoeven te worden gefactureerd. De optie 'materiaal plannen' houdt rekening met de magazijnrechten van de servicemonteur. Ook de opties 'activiteiten' en 'service configuratie' zijn verbeterd.

Factureren via PEPPOL

Verstuur nu elektronische facturen vanuit Exact Globe via het PEPPOL-netwerk. De voordelen van factureren via het PEPPOL-netwerk? De snelheid, de betrouwbaarheid en de inherente veiligheid van de identificatie via het PEPPOL-netwerk.

Making Tax Digital

Wereldwijd digitaliseren ook belastingdiensten hun werking en met hen moeten organisaties hun aangiften dus digitaal indienen, snel en volledig. Exact Globe ondersteunt het indienen van digitale aangiften in bijvoorbeeld Spanje (SII) en Italië. Aangifte doen in het Verenigd Koninkrijk? Dat kan met Exact Globe via het Making Tax Digital (MTD) initiatief.

Business software
Business software

IFR in ELIS ondersteunt FID en Azure SQL

Het Inkomend Factuur Register (IFR) in Exact Lightweight Integration Server (ELIS) ondersteunt nu  ook Federated Identity (FID) en Azure SQL.

Globe ondersteunt Microsoft Windows Server 2019

Overstappen op Windows Server 2019? Exact Globe houdt u niet tegen dankzij de ondersteuning voor het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Daarmee slaat u een brug tussen on-premises omgevingen en Azure-services. Zo ontstaan mogelijkheden voor hybride scenario’s die zorgen voor optimaal rendement op bestaande investeringen. 

Business software
Business software

Synergy ondersteunt Microsoft Windows, Office en Exchange 2019

Exact Synergy heeft nu ondersteuning voor Microsoft Windows, Echange en Office 2019. Die ondersteuning is er ook voor de Exact Exchange Migration Tool en Exact Lightweight Integration Server (ELIS). 

Exact Summer '19 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country