Exact Summer '19 Release

Op weg naar digitale handel en productie

Handels- en productiebedrijven willen sneller, betrouwbaarder en goedkoper hun werk doen. De klanten eisen dat, de technologie maakt het mogelijk. Digitalisering van processen in het magazijn en op de werkvloer zijn daarbij cruciaal in deze sectoren. Iedereen heeft rechtstreekse toegang tot actuele en kloppende data op kantoor, op de werkvloer, in het magazijn én in de keten.

Productieprioriteiten bepaalt u zelf

Voortaan bepaalt eenvoudig de prioriteiten van uw werkorders in Exact voor Productie. Daardoor weten medewerkers met welke werkorders ze wanneer moeten starten. Het voordeel hiervan is dat de orders in de juiste volgorde afwerkt. Dat helpt u om op de afgesproken datum te leveren.

Geplande terugzendingen gemakkelijker verwerken

Het proces voor terugzendingen kost handels- en productiebedrijven veel tijd, geld en heeft een grote foutkansMet de functie Geplande retouren in Exact meldt u gemakkelijk terugzendingen aan, en keurt u ze goed of af. Eventueel neemt u ze op een alternatieve locatie in. Zo bespaart u tijd, geld en frustraties.

Bepaal uw eigen rekenregels voor artikelen

Met de functie Rekenregels in Exact Globe voegt u eenvoudig extra invoer- en rekenvelden toe aan uw artikelen. De invoer van offertes, bestellingen en productieorders gaat zo veel sneller. Werkt u met metalen platen en wilt u in de order nog andere kenmerken vastleggen, dan doet u dat. En wilt u die kenmerken aan uw klant meedelen, bijvoorbeeld op de factuur? Dat kanNeem contact op met uw Exact accountmanager als u deze functie wilt gebruiken.

Nu nog meer variatie in (deel)levering

Met Intercompany Logistics levert u uit een centraal magazijn, terwijl de verkoop en facturatie vanuit andere vestigingen plaatsvinden. Gaat de levering in delen naar uw klant, dan kunt de verkooptransactie voortaan ook per deellevering verwerkenKoopt u in bij het centraal magazijn voor andere vestigingen, dan verwerkt u de transactie nu ook makkelijk per deellevering. 

Aanpassen onderwerp van standaard e-mail

Vanuit Exact kunt u automatisch e-mails versturen bij bijvoorbeeld facturen of aanmaningen. Het is nu mogelijk om het onderwerp vrij aan te passen. Deze feature is met meer dan 650 stemmen één van de meest gevraagde innovaties van de afgelopen periode.

Exact Summer '19 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country