Exact Summer '19 Release

Digitale efficiëntie in uw boekhouding

Door automatisering kunt u straks boekhouden zonder handen. De factuuruitwisseling verloopt tussen de boekhoudpakketten, waarbij u de controle behoudt. Het invoerwerk verdwijnt, realtime inzicht verschijnt. We hebben grote stappen gemaakt richting dit resultaat, en zo kunt u uw bedrijf laten groeien. Lees er hieronder meer over.

Nieuwe navigatie en adviescockpits in Mijn [Kantoor]

Werken met Mijn [Kantoor] is nu nog eenvoudiger dankzij de nieuwe navigatie en look-and-feel. Deze oplossing voor digitaal samenwerken tussen accountants en hun klanten is bovendien voorzien van nieuwe adviescockpits. Die kunt u delen met uw klanten ter onderbouwing van uw advies.

Vernieuwde vaste activa module

De activa module is op een aantal punten sterk verbeterd om handmatig werk verder te reduceren en nog meer tijdwinst te realiseren: een groot aantal activa in één keer afschrijven op de achtergrond, activa met één druk op de knop aanmaken via de controlelijst en meer weergaveopties voor activamutaties zodat je het overzicht naar wens kunt aanpassen.

GLN wordt nu ondersteund in elektronische facturen

Je kunt nu het GLN van je bedrijf en dat van je klanten en leveranciers als referentie aan elektronische facturen toevoegen. Met een Global Location Number (GLN) kun je een fysieke locatie van bijvoorbeeld een kantoor, winkel of magazijn als uniek adres identificeren. We hebben deze functie verbeterd naar aanleiding van een idee in de Support Portal.

Aanpassen onderwerp van standaard e-mail

Vanuit Exact kunt u automatisch e-mails versturen bij bijvoorbeeld facturen of aanmaningen. De onderwerpregel kuntnu vrij aanpassen. Deze feature is met 447 stemmen één van de meest gevraagde innovaties van de afgelopen periode.

Openstaande posten sneller afpunten

Wilt u openstaande posten sneller afpunten? Gebruik de knop voor afpunten op de relatiepagina. U komt op de juiste pagina terecht waar u direct de openstaande posten voor uw relatie kunt afpunten. Met deze snelheidsverbetering gaat een wens van vele gebruikers in vervulling.

Aankoopfacturen gemakkelijker goedkeuren

Deze feature is beschikbaar in de add-on Scan & Herken. Als u de optie Goedkeuring aankoopfacturen inschakelt, kunt u nu kiezen tussen het goedkeuren van alle facturen of alleen degene die u nog elektronisch moet betalen. Kies voor automatisch goedkeuren als uw leveranciers periodiek facturen sturen met hetzelfde bedrag. U stelt ook gemakkelijk een limiet in. Dat kunt u ook per goedkeurder doen.

Aankoopfacturen goedkeuren via de app

Goedkeuren van aankoopfacturen kan nu ook met de mobiele app door te swipen. Heeft u een bank gekoppeld die betalingen ondersteunt? Dan kunt u de betaling rechtstreeks naar uw bank sturen.

SODA 1.2 nu ook beschikbaar voor Exact Online

U kunt nu de laatste versie van SODA-bestanden in Exact Online importeren. In versie 1.2 kunt u afdelingen aan kostenplaatsen en kostendragers in uw Exact Online-administratie koppelen voor nauwkeurigere overzichten.

Exact Summer '19 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country