Exact
Spring'19
Release
COME SEE WHAT'S NEW

Business software

Top updates

Bekijk de grootste updates

Software van Exact wordt constant doorontwikkeld, zodat jij steeds meer waarde uit je software haalt. Op deze pagina zie je alles wat er dit kwartaal nieuw is in jouw Exact product. Welkom bij de Spring ’19 Release!

Read about our innovations in French or English.

Exact Online 

Verstuur elektronische facturen via PEPPOL

Verstuur nu elektronische facturen vanuit Exact via het PEPPOL-netwerk. De voordelen van factureren via het PEPPOL-netwerk? De snelheid, de betrouwbaarheid en de inherente veiligheid van de identificatie via het PEPPOL-netwerk.

Exact Online 

Voorraadbeheer-app voor Android

Met de voorraadbeheer-app brengt u orde in uw digitale magazijn. Geen papier meer, geen fouten meer, geen vertraging meer. De voorraadbeheer-app van Exact ondersteunt zowel geplande als ongeplande voorraadtellingen. De app staat in de Google Play Store en draait op de Advanced- en Premium-edities van Handel en Productie. De voorraadbeheer-app is alleen beschikbaar in Nederland en België.

Business software

Exact Online

Nu de dagen weer langer worden en de zon gaat schijnen, is het tijd voor de Spring ’19 Release. De software van Exact is continu in beweging. Zo kunnen we u altijd optimaal ondersteunen. Bekijk hier de belangrijkste innovaties in Exact.

Goedkeuren aankoopfacturen via mobiele app

Waar u ook bent, vanaf nu kunt u overal gemakkelijk aankoopfacturen goedkeuren via de mobiele app van Exact. U hoeft nooit meer in te loggen via de webbrowser terwijl u onderweg bent, maar u behoudt wel altijd de controle!

Nieuw en verbeterd overzicht voor aankoopfacturen

We hebben een nieuw overzicht toegevoegd voor alle aankoopfacturen in Exact. Hiermee vindt en onderhoudt u gemakkelijk uw aankoopfacturen. Daarnaast biedt het overzicht alle relevante informatie over uw aankoopfacturen en kunt u die in bulk of per stuk goedkeuren.

REST API voor goederenverplaatsing

Met de REST API is het mogelijk om vanuit externe toepassingen de verplaatsing van artikelen tussen en binnen magazijnen vast te leggen. U kunt ook verplaatsingen registreren nadat de goederen zijn verplaatst.

REST API’s voor Exact voor Productie

Met de nieuwe REST API’s verbindt u Exact voor Productie nu naadloos met andere systemen of machines. Die nieuwe API's maken het mogelijk om, onder andere, tijdsregistratie en werkorders met materiaal- en bewerkingsinformatie uit te wisselen. Smart Industrie wordt realiteit!

Afronden naar standaard seriegrootte

Vanaf deze release is het mogelijk om het werkorderadvies af te ronden naar de standaard seriegrootte, zodat de goederen geproduceerd worden in de juiste hoeveelheid. Dat maakt deel uit van de MRP-berekening in Exact voor Productie Premium.

Verbeterde kostenanalyse

Vanaf nu is het in Exact mogelijk om extra opties in te voeren voor kostenplaatsen en -dragers. U heeft de mogelijkheid om een einddatum in te vullen en aan te geven of een kostenplaats en -drager verplicht of optioneel is, of niet gebruikt mag worden. Dat zorgt voor minder fouten en voorkomt eindeloos zoeken in lange lijsten met kostenplaatsen en -dragers.

Uitwisseling digitale brievenbus verbeterd

Met de digitale brievenbus wisselt u gemakkelijk facturen uit tussen verschillende boekhoudingen. We hebben die uitwisseling nog verder verbeterd. Er worden nu meer bestandsformaten ondersteund en u kunt het e-mailadres van de digitale brievenbus als bcc meegeven zodat het onzichtbaar is voor de andere geadresseerden.

Sneller data uitwisselen met bulk API’s

Bulk API's bieden de mogelijkheid om snel data uit Exact te halen. Met één API-call kunt u nu al 1.000 records tegelijk ophalen. Daardoor kunt u uw integratie sneller en efficiënter laten werken, ongeacht of u zelf een koppeling heeft gebouwd of een app developer bent. Uiteindelijk zorgt dat voor een betere klantervaring en kunt u snel verderwerken.

Exact Globe & Synergy

De software van Exact is continu in beweging. Zo kunnen we u altijd optimaal ondersteunen.

BE Select your country