Exact Autumn'19 Release

Op weg naar digitale handel en productie

Handels- en productiebedrijven willen sneller, betrouwbaarder en goedkoper werken. De klanten eisen dat en de technologie maakt het mogelijk. Digitalisering van processen in het magazijn en op de werkvloer zijn daarbij cruciaal. De Autumn Release bevat handige functies waardoor u vlotter met de software werkt.

Autumn release

Exact Online

Nieuwe velden in het overzicht Voorraadposities

Als uw verkoopmedewerkers vragen krijgen over de beschikbaarheid van items, volgt vaak ook een vraag over de prijs en andere zaken. Die informatie kan dus maar beter meteen beschikbaar zijn. Daarom is het Voorraadpositiescherm uitgebreid met de velden: verkoopprijs, btw, valuta en barcode.

Autumn release

Exact Online

Leveringswijze op de werkbon

De leveringswijze van een product kunt u nu ook vermelden op de werkbon, aangemaakt met Exact voor Productie. Zo is meteen duidelijk of de klant zijn bestelling zelf komt halen of dat een koerier het product bezorgt, al dan niet op palletten.

Autumn release

Exact Online

Zicht op betalingsvoorwaarden bij aanmaken ‘goederenlevering’

Bij het aanmaken van een goederenlevering is het vaak van belang om te weten wat de afgesproken betalingsvoorwaarden zijn. Die kunt u nu raadplegen bij 'Goederenlevering' in Exact voor Handel en Productie. Daardoor weet u of de klant een voorschot betaalt, bij afhalen betaalt of de koerier moet leveren onder rembours.

Exact Online

Aankooporder nu ook via itemnummer leverancier

Als u een aankooporder samenstelt, kan het handig zijn om dat te doen op basis van het itemnummer van uw leverancier. Dat kan nu ook in Exact voor Handel en Productie.

Exact Online

Transportgegevens toevoegen aan offerte

In Exact voor Handel en Productie kunt u nu ook het bruto- en nettogewicht van uw product(en) toevoegen aan een offerte, per regel of voor de offerte in zijn geheel. Handig als uw klant die details vermeld wil zien in een offerte.

Autumn release

Exact Online

Serie- en batchnummerartikelen nu met documentatie

Serie- en batchnummerartikelen voorziet u nu van informatie. Denk aan verschillen in samenstelling en kwaliteit en oorsprong van de materialen. Die documentatie past u nu ook gemakkelijk aan in Exact voor Handel en Productie. Handig als u moet voldoen aan bepaalde wetgeving en kwaliteitscriteria.

Autumn release

Exact Online

Zicht op ontvangsten voor gekoppelde werkorders

In Exact voor Productie ziet u nu welke werkordermaterialen aan een goederenontvangst gekoppeld zijn. Zo is de beschrijving van het te vervaardigen product én van het onderdeel vervaardigd uit het materiaal duidelijk. En ook voor welke klant (als de bestelling is gekoppeld aan een verkooporder).

Exact Globe

Exact WMS gekoppeld aan nieuwste BarTender

Exact WMS kan nu gekoppeld worden aan de laatste versie van BarTender. Dat is een tool die automatisch pallet- en productlabels met barcodes afdrukt na het scannen van goederen afkomstig van een leverancier of uit de productie.

Exact WMS koppelt met nieuwste BarTender

Exact Autumn'19 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country