Exact Autumn'19 Release

Digitale efficiëntie in uw boekhouding

Dankzij automatisering kunt u straks boekhouden zonder handen. Boekhoudpakketten wisselen onderling facturen uit, waarbij u de controle behoudt. Het invoerwerk verdwijnt en realtime inzicht verschijnt. Check de nieuwste tijdbesparende innovaties in de financiële software die u gebruikt.

Autumn release

Exact Online

Gemakkelijker aankoopfacturen goedkeuren

Een mooie tijdwinst bij de factuurverwerking. U kunt kleine bedragen, facturen van gekozen leveranciers en facturen tot een bepaalde limiet per gebruiker automatisch laten goedkeuren.

Autumn release

Exact Online

Direct inzicht in betaalgedrag

Benieuwd naar wanneer uw klanten betalen? U krijgt er zicht op met de nieuwe functie 'Gemiddeld aantal dagen tot betaling'. Die werd toegevoegd aan de klantgegevens en het overzicht openstaande posten. Handig, want zo kunt u tijdig actie ondernemen bij laatbetalers en krijgt u meer grip op uw cashflow.

Autumn release

Exact Online

Uitgebreide controle op dubbele facturen

Omdat de software tijdens de controle nu ook kijkt naar de velden 'Factuurdatum' en 'Totaalbedrag' verkleint de kans op dubbele facturen. Dat was een veelgevraagde wens van gebruikers.

Exact Online

Boekingsvoorstellen met meerdere regels

Exact toont nu boekingsvoorstellen met meerdere regels als u bankafschriften importeert. Dat gaat op basis van gegevens in afschriften en eerdere boekingen. Denk aan een maandelijkse hypotheekbetaling waarbij u een gedeelte boekt als interest en een deel als aflossing. De volgende keer krijgt u een voorstel om de betaling op dezelfde manier te splitsen.

Exact Online

Uitgestelde kosten pro rata & rapport overlopende posten

Kosten op facturen over een aantal dagen splitsen verloopt nu - op verzoek van gebruikers - gemakkelijker. Via een rapport heeft u beter inzicht in periodieke kosten en omzet. Daardoor bespaart u tijd terwijl u de volledige controle behoudt.

Exact Online

Dubbele relaties en transacties samenvoegen

Als uw bedrijf en boekhouding groeien, stijgt het aantal relaties. De kans bestaat dat er contacten dubbel instaan, wat voor verwarring zorgt bij het matchen van openstaande posten. Dat probleem lost u nu op door de dubbele relaties en de bijbehorende transacties samen te voegen.

Exact Online

Eenvoudig boekingen voor persoonlijk gebruik en niet-aftrekbare btw bevestigen

Vanaf nu kunt u eenvoudiger boekingen voor persoonlijk gebruik en niet-aftrekbare btw in uw historische dagboeken bevestigen zodat u niet meer in elke boeking hoeft te kijken om het percentage te controleren.

Exact Financials

Nieuwe versie van Exact Financials

Met de nieuwste versie van Exact Financials (7.27) verwerkt u nog vlotter de financiële administratie. Zo wordt in overzichten een documentenindicator getoond, het scherm van de telefoonselecties werd verbeterd en u stuurt nu ook elektronische facturen via PEPPOL.

Exact Autumn'19 Release

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen.

BE Select your country