Top updates

Productie Premium

De ultieme online oplossing voor productiebedrijven

Met Productie Premium introduceren we onze meest complete productie oplossing voor Exact Online. Verbeter inzicht in uw magazijnen en voorraadlocaties, maak solide salesforecasts en laat Exact uitrekenen wanneer u welk product moet bestellen of maken. Bekijk de video of lees verder.

Exact Online voor Accountancy

Meer digitale mogelijkheden

Door digitalisering verschuiven de werkzaamheden van accountants naar controleren en corrigeren. We werken voortdurend aan functionaliteiten om accountants hierin te ondersteunen. Zoals de nieuwe functionaliteit Vinden en Corrigeren, de adviescockpit en het gemakkelijker goedkeuren van betalingen. Bekijk de video of lees verder.

Cloud ontwikkelingen

Keuze in de cloud

Wij bieden onze klanten graag keus. Daarom kunnen Globe en Synergy klanten er voortaan ook voor kiezen om onze oplossingen te gebruiken samen met Microsoft Azure.

Exact Online

De Autumn ‘18 Release is onze derde grote product release dit jaar. Software van Exact is constant in beweging, zodat we u altijd optimaal kunnen ondersteunen. Bekijk hier de belangrijkste innovaties in Exact Online.

1. Vernieuwde support portal

De Support Portal is er om u te helpen bij het werken met Exact Online. Voor het eerst, of om er meer uit te halen. U vindt er documentatie & video’s en komt in contact met andere Exact Online gebruikers voor tips & tricks. Bekijk de video of ga meteen naar de vernieuwde portal!

2. Goedkeuring voor betaling

Facturen worden steeds eenvoudiger uitgewisseld en verwerkt. Om grip te houden op het boekhoudproces biedt Exact Online ‘goedkeuren voor betaling’. Hiermee biedt de eindgebruiker eenvoudig inkoopfacturen ter fiattering aan in Exact Online.

3. Automatisch afboeken betalingsverschillen

Exact matcht zoveel mogelijk bankafschriften automatisch met facturen tijdens het importeren. Nu kan het gebeuren dat bedragen iets afwijken door afrondingen of andere oorzaken. U kunt nu zelf het drempelbedrag instellen waaronder betalingsverschillen automatisch worden afgeschreven.

4. Automatisch inlezen bankafschriften

Exact zet bankafschriften voortaan automatisch voor u klaar in elke administratie. Zeker voor wie met meerdere administraties werkt, scheelt dit veel tijd!

5. Bijgewerkte cockpits

Met de verschillende cockpits in Exact Online ziet u meteen hoe uw bedrijf ervoor staat. Door de nieuwe look & feel zijn de Verkoop, Inkoop, Voorraad en Produktie cockpits nog prettiger in het gebruik en nog overzichtelijker dan u gewend bent.

6. Verlofsaldo raadplegen en verlof aanvragen via de app

Werkt u met Exact Online voor project management? Dan kunnen uw medewerkers nu eenvoudig via de mobile app hun verlofsaldo checken of verlof aanvragen. Handig!

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen in Exact Online.

Exact Globe en Exact Synergy

De Autumn ‘18 Release is onze derde grote product release dit jaar. Software van Exact is constant in beweging, zodat we u altijd optimaal kunnen ondersteunen. Bekijk hier de belangrijkste innovaties in Exact Globe en Exact Synergy.

1. Meer tijdswinst in het beheren van meerdere administraties

Het beheer van meerdere administraties is nu nog eenvoudiger. Dankzij nieuwe modules kunt u bijvoorbeeld op een efficiënte wijze rekeningschema’s van de ene naar de andere administratie kopiëren. Bovendien is de proefbalans uitgebreid met de optie om boekingen te wijzigen of corrigeren.

2. Nieuwe versie Exact Consolidatie

Er is een nieuwe versie van Exact Consolidatie beschikbaar. Deze is volledig aangepast aan GDPR wetgeving, heeft een vernieuwde user interface en heeft een verrijkte excel add-in.

Bekijk hier een volledig overzicht van de verbeteringen in Exact Globe.

Exact Financials

Exact Financials product update 7.25 is vanaf nu algemeen beschikbaar. Deze update zit weer boordevol nieuwe features, waardoor u nog prettiger en efficiënter werkt met Exact Financials. Zo is bijvoorbeeld de tekenset uitgebreid, worden documenten bij het afdrukken als PDF opgeslagen en zijn er extra functies in het afletteren van openstaande posten. Bekijk de video voor meer informatie.