Optimaal inzicht in de productiviteit van uw kantoor met Practice Management

Voeg Practice Management toe aan uw Accountancy Plus- of Professional-abonnement vanaf € 29

Uw kantoorbeheer volledig geautomatiseerd

Verliest u veel tijd met uren compleet en correct te registreren? En zijn uw werkzaamheden wel voldoende winstgevend? Met Practice Management heeft u van A tot Z inzicht in uw klanten, opdrachten, budgetten, marges en uw stand van zaken. Practice Management in Exact biedt namelijk uurregistratie en facturatie, workflow en taakbeheer, documentbeheer en CRM. Zo kunt u continu uw activiteiten monitoren en heeft u uw interne processen altijd onder controle. Voeg Practice Management als add-on toe aan uw abonnement, zodat u de samenwerking binnen uw kantoor bevordert en klanten nauwgezet kunt volgen. Ga direct aan de slag en zorg vandaag nog voor 360 graden inzicht in uw klant én uw kantoor.

De voordelen van Practice Management

 • Krijg 360 graden inzicht in uw klant.
 • Vergroot de productiviteit, factureerbaarheid en winstgevendheid van uw kantoor.
 • Overzicht, controle en een betere samenwerking met uw klant.
 • Klantboekhoudingen en uw eigen kantoorbeheer in 1 oplossing.

Aan de slag met Practice Management

“Doordat financieel en CRM in Practice Management zijn geïntegreerd, hebben we beter inzicht in de behoefte van de klant en in de productiviteit van onze medewerkers.” - Perry Telle | Hoornwijck Groep

 • Practice Management

  € 29 per maand

   

  360 graden inzicht in uw klant

  1. Uurregistratie en facturatie
  2. Workflow en takenbeheer
  3. Documentbeheer
  4. CRM

Bent u een Exact-klant?

Dan kunt u deze dienst eenvoudig toevoegen aan uw Exact Online voor Accountancy Plus- of Professional-abonnement. Klik op 'Toevoegen aan mijn abonnement' en doorloop de stappen. Heeft u een Essentials-abonnement? Kies dan voor 'Abonnement aanpassen' om te upgraden naar een Plus- of Professional-abonnement en voeg vervolgens Practice Management toe.

Nog geen klant?

Om Practice Management te kunnen gebruiken heeft u een Exact Online voor Accountancy Plus- of Professional-abonnement nodig. Probeer Exact voor Accountancy nu 30 dagen gratis uit. Wanneer u het proefabonnement omzet naar een maandelijks abonnement kunt u Practice Management eenvoudig toevoegen.