Doing better together for our communities

Giving Back

Bij Exact vinden we het belangrijk dat onze medewerkers ook een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn.

Daarom krijgen de medewerkers van Exact de gelegenheid om tijdens werkuren vrijwilligerswerk te doen. Elk jaar hebben 1.850 medewerkers drie dagen om aan een goed doel naar keuze te besteden. Dat zijn 4200 dagen die we aan de samenleving teruggeven.

Matching Fund

Ons andere project voor maatschappelijk ondernemen is Matching Funds. Met dat project willen we onze medewerkers die zich inzetten voor goede doelen aanmoedigen en ondersteunen. Iedere fondsenwervende activiteit van onze medewerkers kan in aanmerking komen voor een bijdrage uit het Matching Fund.

"In 2020 we have 4200 days to donate to charities. Please tell us your charity because we would love to help you as well."

Paul Ramakers | Exact CEO

Meld een stichting of project aan en laat ons het werk doen

Kent u een stichting of project dat/die extra ondersteuning in de vorm van uren kan gebruiken? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please check your e-mail address
Please fill in your telephone number
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen.
Lees meer in onze privacy statement.

BE Select your country