Beveel Exact aan
en ontvang €50

1. Creëer uw persoonlijke link
2. Deel de link met uw netwerk
3. Ontvang beide een Bol.com bon ter waarde van €50

Business software

Tevreden met Exact? Beveel ons aan

App, mail of sms uw unieke link naar de ondernemers in uw netwerk. Zodra een ondernemer een betaald Exact Online abonnement neemt, ontvangt u allebei een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Iedereen wint!92% van onze klanten beveelt Exact al aan. Verdien er nu 50 euro mee.

1. Creëer uw persoonlijke link

Klik op de onderstaande knop om in te loggen in Exact en creëer uw persoonlijke link. Bent u al ingelogd, dan ziet u hieronder uw persoonlijke link staan.

2. Deel de link met uw netwerk

Deel uw unieke link met ondernemers uit uw netwerk via mail, Whatsapp of SMS.

3. Ontvang uw Bol.com-cadeaukaart

Zodra een ondernemer via uw unieke link een Exact Online abonnement activeert, ontvangt u allebei een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

F.A.Q.

Deel uw unieke link via Whatsapp, mail of sms en zorg dat uw collega-ondernemer een abonnement neemt op één van de aanmerking komende producten.

Zodra uw collega-ondernemer een betaald abonnement afsluit, ontvangt u allebei een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 50 euro. U ontvangt het geschenk enkel als de ondernemer het abonnement afsluit met uw unieke link.

Klanten met een betaald Nederlands Exact abonnement. Ook als je een user bent van een abonnement. Studenten met een gratis abonnement mogen ook deelnemen. Proefabonnees helaas niet.

 

Voor resellers, medewerkers en administratiekantoren gelden andere voorwaarden. Zij zijn helaas uitgesloten voor deze actie.

Accountants mogen wel andere accountants aanbevelen maar geen ondernemers. Hiervoor gelden andere voorwaarden.

Studenten met zowel een lopend betaald abonnement als een lopend gratis abonnement mogen deelnemen aan deze actie.

De actie geldt alleen als uw collega-ondernemer een betaald abonnement neemt op één van de volgende Exact Online producten: Boekhouden, Uren & Facturen, Project Management, Handel, Productie en Accountancy. De variant van het product maakt niet uit.

Ja! Zorg dat ze zeker uw unieke link gebruiken om een betaald abonnement af te sluiten. Anders kunnen we niet bevestigen dat u de nieuwe klant aanbracht.

 

Op het moment dat uw collega-ondernemer een betaald abonnement neemt, ontvangt u allebei een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 50 euro per e-mail. Zorg dus dat u allebei een geldig e-mailadres gebruikt.

De Bol.com-cadeaukaart is 3 jaar geldig. U kunt de code op de kaart gebruiken voor het hele assortiment. Kijk op Bol.com voor meer informatie en de cadeaukaartvoorwaarden.

Nee hoor! Door de cadeaukaart te bewaren in uw account, krijgt u het tegoed automatisch voorgesteld als betaalmethode bij uw eerstvolgende bestelling. U kunt het overblijvende tegoed opsparen voor een volgende aankoop, handig! En hoe meer collega-ondernemers u aanbrengt, hoe meer tegoed u bijeen spaart. Heeft u al iets op het oog? Kijk op Bol.com voor meer informatie en de cadeaukaartvoorwaarden.

BE Select your country