Vind producten snel met de nieuwe catalogus-barcodescan

Productkennis, up-to-date prijzen en actuele beschikbaarheid kunnen essentieel zijn bij het sluiten van een deal. Een catalogus waarin je dit soort real-time informatie kunt opzoeken is een onmisbare tool voor elke zichzelf respecterende vertegenwoordiger.

1-Barcode-blog


Je moet snel handelen


Maar wat gebeurt er als het gaat om een productlijn die heel breed is of heel complex of allebei? Of als items zo op elkaar lijken dat je een vergrootglas nodig hebt om ze uit elkaar te houden? Het laatste waar je op zit te wachten is de juiste data niet kunnen vinden terwijl een drukke klant die snel antwoord wilt je aanstaart. Eén foutje en de deal zou wel eens niet door kunnen gaan.

Nu het goede nieuws


Heel goed nieuws, tenminste voor gebruikers van Exact voor Handel en Exact voor Productie. Omdat je nu je Exact voor iPhone-app kunt gebruiken om meteen het juiste product te selecteren door het scannen van een barcode-ID zoals een GTIN (UPC/EAN) in de catalogus.

Richt en schiet


“Is het echt zo simpel als het klinkt?” zul je je afvragen. Ja, zo simpel is het. Klik op het pictogram 'Items' in de app om de catalogus te openen, of gebruik de barcode knop als alternatieve zoekoptie. Vervolgens richt je je telefoon op de productbarcode en voilà. Alle details die je nodig hebt, inclusief specificaties, voorraadniveaus en prijs, worden zichtbaar. En nog een briljant idee wat het allemaal nog slimmer maakt, is dat er automatisch een lampje aangaat als je probeert een product in het donker te scannen.

Dus hoe nu verder?


Download nu meteen je gratis Exact Online app uit de App Store als je dit nog niet hebt gedaan, en ga aan de slag...
Deel dit artikel

Reageer op dit artikel