Nieuwe cockpit voor al je CRM

1.b. New client Dashboard-Blog

Een inzicht in klanten van 360° verhoogt de kracht van elk accountantskantoor. Dus van een vernieuwde cockpit, hoewel nog in ontwikkeling, word je vast heel vrolijk. Het betekent dat je binnenkort moeiteloos alle belangrijke klantinformatie duidelijk in beeld hebt.

Werk proactiever, werk efficiënter
Dus ja, dankzij de nieuwe cockpit werk je sneller en efficiënter, maar dat is nog maar het begin. Want de achterliggende gedachte is om je ook proactiever te laten werken, zodat je waardevolle nieuwe kansen creëert om winstgevende adviesdiensten aan te bieden.

Vind alles, sneller
Als je iedere keer verschillende systemen moet doorspitten voor specifieke gegevens over een klant, dan komt daar binnenkort verandering in. CRM in Exact voor Accountancy brengt alles samen in je nieuwe cockpit: de huidige status van projecten, budgetten en diensten. En de prestaties van elke klant, plus alle nieuwe werkzaamheden die in de pijplijn zitten. Het staat voor je klaar wanneer je het nodig hebt.

Blijf alert
Dit is al iets, maar we zijn nog niet klaar. Niet alleen zijn deze essentiële feiten en cijfers binnen handbereik, maar je nieuwe cockpit geeft ook een waarschuwing als je actie moet ondernemen. Dus als je een deadline mist, er een budget verdwijnt of je een bedrijfsdoel moet bijstellen, ontvang je daar automatisch meldingen over.

De alarmbellen gaan af
Het alarm gaat automatisch af, neemt werk uit handen en geeft de informatie die je nodig hebt om klanten zo snel mogelijk te informeren. En het beste van dit alles: het is een gouden kans om aanvullend advies aan je klant te bieden om alles weer op orde te krijgen.

Zet CRM centraal in je onderneming
De kern van de zaak is dat onze nieuwe cockpit je helpt klanten centraal te stellen in je bedrijf. Alle relevante informatie die je maar kunt bedenken, allemaal duidelijk weergegeven op een enkele plaats. En dat alles in een oogopslag. Het is een geïntegreerde manier om nauwer samen te werken met klanten. Of, kort gezegd, het is de toekomst.

Ontdek nog meer voordelen
De nieuwe cockpit wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 gelanceerd. Maar als je niet zo lang kunt wachten, bekijk dan een reeks andere populaire CRM innovaties in Early Access. Probeer het, en oordeel zelf. We ontvangen graag je feedback.

1.b. New Client Dashboard-Blog-second image

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel