Hoe deelname aan de Exact Cloud Award je kantoor toekomstgericht maakt

Onderscheid jij je als accountants- of boekhoudkantoor van de grijze massa? Vrees dan niet voor concurrentie uit onverwachte hoek. Klanten zijn immers blij met je en hebben geen reden om weg te gaan. Maar hoe onderscheid je jezelf? Deelname aan de Exact Cloud Award vormt de perfecte basis.

 

De Exact Cloud Award 2017


Vanaf nu kan je, je kantoor nomineren voor de Exact Cloud Award. Met je deelname aan deze prestigieuze award daag jij je kantoor uit om onderscheidend te zijn. Daar word je alleen maar beter van. Niet alleen de winnaar, maar ieder kantoor dat in de top 5 beland, zo leert de praktijk. Waarom een status quo niet meer lang zal werken? Lees snel verder.

Concurrentie uit de retail


In Groot-Brittannië komt concurrentie voor accountants vanuit de retailsector. Grote retailketens bieden al verzekeringen en hypotheken aan. En enkele Britse retailketens hebben een bankvergunning gekregen. Ze hebben zelfs recent aangegeven uit te gaan breiden met administratieve diensten. Waarom ze dat doen? Klanten uiten onvrede over de reactieve houding van hun accountant. Retailers ruiken daarom de kans. Dankzij hun hoge automatiseringsgraad, kunnen ze een actuele administratie bieden tegen een fractie van de kosten van traditionele accountants- en boekhoudkantoren.

Traditionele Britse kantoren zijn huiverig voor deze ontwikkeling. Wat kunnen ze doen om relevant te blijven? Het antwoord is simpel: zorg voor een klantgerichte benadering en voer een efficiëntieslag door. Sectorvreemde partijen bieden hun diensten vaak met maar een doel aan: volume draaien. Aan persoonlijke aandacht doen ze niet. Dat is niet hun business model.

4 argumenten voor deelname


Daar liggen dus de kansen van accountants van vlees en bloed. Die kansen zijn ook van toepassing op Belgische kantoren. De Exact Cloud Award verkiezing is de uitgelezen kans om jouw onderscheidend vermogen te testen. Winnen is het ultieme doel. Maar je deelname geeft je al heel veel bouwstenen om je klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

    1. De vragenlijst die je invult om je te nomineren staat vol handige aandachtspunten.

 

    1. Door de vragenlijst kom je erachter: wie ben ik en wat voor kantoor wil ik zijn.

 

    1. Maak je klanten bewust van je nominatie, dan laat je weten dat je hen belangrijk vindt.

 

    1. Doe je mee, dan profileer je jezelf als vooruitstrevend kantoor.



Meer autoriteit


De Exact Cloud Award heeft de winnaar van vorig jaar, VGD, geen windeieren gelegd. Charlotte Pille, vennoot bij VGD zegt over de winst: “Dit is niet enkel een beloning voor ons als kantoor, maar voor iedereen betrokken bij ons traject naar digitalisering. Verandering is niet altijd even gemakkelijk, maar we zijn trots op de weg die we hebben afgelegd. Deze bekroning geeft ons nog eens een extra duwtje om te blijven inzetten op digitalisering.

Genoeg argumenten om mee te doen dus. Ook als genomineerde krijg je aandacht.

Dus wil jij kans maken op de Exact Cloud Award 2017 en tegelijk je dienstverlening verder verbeteren? Nomineer dan je kantoor voor deze fantastische award!

Nomineer je kantoor

 

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel