Geef je op voor de controlled release van Uren & Facturen in Exact voor Accountancy

3-CR-New-Exact-Premium-new-time-and-billing-blog


We kunnen je een nieuwe oplossing voor Uren & Facturen bieden om de mogelijkheden van Exact voor Accountancy nog verder uit te breiden. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan de controlled release hiervan. Naast het feit dat je een van de eersten zult zijn om in de praktijk te ondervinden hoe deze innovaties werken, krijg je ook de kans ons te vertellen wat je ervan vindt en ervoor te zorgen dat alles voldoet aan je eisen.

Ontworpen voor accountancy- en administratiekantoren
De nieuwe Uren & Facturen oplossing is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote accountancy- en administratiekantoren en zorgt ervoor dat je facturen 100% nauwkeurig zijn. Hierdoor zijn je klanten tevreden en verlies je geen winst. En aangezien tijd geld is, kun je met de nieuwe Uren & Facturen de productiviteit van werknemers en de winst eenvoudiger optimaliseren.

Facturering op basis van vaste prijs, tijdsregistratie en abonnementen
De nieuwe oplossing ondersteunt modellen op basis van vaste prijs, tijdsregistratie en abonnementen, en biedt onder andere de volgende mogelijkheden:


 • Gemakkelijk uren invoeren vanaf ieder apparaat

 • Budgetbewaking

 • Overzicht van het lopende werk (WIP, Work In Progress)

 • Rapportages productiviteit / facturabiliteit / winstgevendheid

 • Flexibele aanpassingen van facturatievoorstellen

 • Flexibele tarieven

 • Volledige integratie met CRM, documentenbeheer en boekhouding

 • Volledig geïntegreerd in Exact voor Accountancy Premium


De nieuwe Uren & Facturen oplossing wordt in het vierde kwartaal van dit jaar als integraal onderdeel opgenomen in een nieuwe Exact voor Accountancy Premium editie. Maar met een controlled release die gepland staat voor begin mei, kun je een van de eerste zijn om deze uitvoering te testen en te kijken wat je ervan vindt.

Geef je nu op voor de controlled release
Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Dus als je graag vooruit loopt, geef je dan op. Zonder al te veel moeite.


 1. Ga naar Mijn Exact Online

 2. Klik op Mijn Exact Communication

 3. Klik op Nieuw

 4. Dien een Aanvraag Controlled Release in


Na het indienen van een aanvraag word je van tevoren geïnformeerd over de verschillende (prijs)voorwaarden van de nieuwe Premium-editie en de controlled release.
Deel dit artikel

Reageer op dit artikel