Nominaties Exact Cloud Award 2016 van start

augustus 01, 2016

Wemmel - 1 augustus 2016 – De nominaties voor de Exact Cloud Award 2016 zijn van start. De verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die op vernieuwende wijze met klanten samenwerken, vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Via exact.com/benl/cloud-award kunnen kantoren zichzelf tot 30 september 2016 nomineren. Ook ondernemers mogen hun accountants- of administratiekantoor voordragen voor een onderscheiding. De uitreiking van de Exact Cloud Award vindt plaats op 15 november 2016.

Nieuw dit jaar is dat er naast de Exact Cloud Award voor het beste accountants- of administratiekantoor, twee extra awards worden uitgereikt; namelijk een award voor Innovatie en een award voor Samenwerking. De jury kiest deze winnaars uit de binnengekomen inzendingen. Gerrit Veltkamp, juryvoorzitter van Exact: “Innovatie en samenwerking zijn essentiële factoren voor accountants- en administratiekantoren die succes willen boeken in het digitale tijdperk. Vandaar dat we dit jaar deze twee extra awards uitreiken.”

Praktisch verloop

Accountants- en administratiekantoren - groot en klein - maken kans op de Exact Cloud Award. De jury selecteert 5 kantoren uit de inzendingen. Deze 5 genomineerden mogen zich via een online presentatie aan de vakjury voorstellen. De jury kiest de winnaars en maakt ze bekend tijdens het Exact event op 15 november.

De prijzen

De winnaar van de Exact Cloud Award mag zich een jaar lang Exact Cloud Administratiekantoor óf Exact Cloud Accountant van het jaar noemen. Daarnaast brengt Exact de award-winnaars een jaar lang onder de aandacht via marketinguitingen.

Hein Vandelanotte, managing-partner bij Vandelanotte won de Exact Cloud Award in 2015: “Het afgelopen jaar hebben wij als kantoor de volledige transitie naar de cloud ingezet. Door die omschakeling kunnen onze medewerkers evolueren van een meer traditionele boekhoudersfunctie tot die van een businesscoach. De Exact Cloud Award is de kers op de taart van die strategische keuze. De award zorgde niet enkel voor meer zichtbaarheid bij pers en onze bestaande en nieuwe klanten maar was ook een extra motivatie voor onze medewerkers om dit nieuwe pad te blijven bewandelen.”

Alles over de Exact Cloud Award is te vinden op exact.com/benl/cloud-award

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.