[PERSBERICHT] Exact breidt nationale en internationale activiteiten uit

februari 16, 2017

Wemmel – 16 februari 2017 - Exact kondigt aan fors te willen groeien in zijn nationale en internationale activiteiten. Een aanzienlijke uitbreiding van het Research & Development-center in Nederland is ook onderdeel van de expansie. Exact verwacht de komende jaren ruim honderd nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om te werken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten en aan de uitbreiding van het bestaande portfolio. Deze nieuwe diensten, waaronder Exact Connect, zijn erop gericht om kmo’s te helpen de kansen van het digitale business-tijdperk te omarmen. Dit past binnen de strategische richting waarin Exact een actievere rol wil spelen in de dagelijkse ondersteuning van ondernemers.

Groei

De groei in het aantal klanten en de internationale uitrol van Exact zet onverminderd door. Zo breidde Exact in België het partnernetwerk uit met onder andere Computerland, Bizz2Bizz en Datalink. Enkele recente internationale deals zijn homefort in Duitsland, en PwC in Frankijk. Het Exact-portfolio is nu ook commercieel beschikbaar in Spanje en er werken wereldwijd meer dan 325.000 bedrijven in meer dan 100 landen met software van Exact. De groei wordt bevestigd door onafhankelijk onderzoek van PwC. Zij publiceerden eerder dit jaar de top 25 van snelst groeiende cloudbedrijven in de wereld. Exact staat op plaats 22.

Research & Development-center

De verdere uitbreiding van het Research & Development-center is belangrijk, aldus Erik van der Meijden, CEO van Exact. “Ongeveer een derde van onze 1.700 werknemers is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling. De verhouding zal steeds verder uitslaan in de richting van technologie. De personeelsgroei van onze R&D-tak ligt in lijn met de sterke focus op innovatie en is een essentieel onderdeel voor de uitvoering van onze strategie en de ontwikkeling van het Exact Digital Business Platform.”

Uitbreiden partnernetwerk

Exact richt zich verder op het uitbreiden van het partnernetwerk in binnen- en buitenland. Partners in België zijn onder andere Bizz2Bizz, Computerland, Datalink, ESC, XPower en YouCtrl. Bestaande partners en partner-recruiters worden opgeroepen om nieuwe, interessante partners aan te dragen. De partnerstrategie wordt naast België ook internationaal ingezet in onder andere China en Spanje. Jan Lamaire, Country Manager Exact Cloud Solutions België zegt daarover: “Met het klantencontact, de specifieke marktkennis en het lokale netwerk vervullen onze business partners een belangrijke rol voor ons en onze klanten. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners om die toegevoegde waarde verder uit te breiden vandaar ook onze internationale deals.’

Martijn Feekes, Director Ecosystem zegt hierover: “Onze VARs zijn zeer ervaren en gevestigde bedrijven. Zij helpen ondernemers slagvaardiger te worden, door over te stappen op Exact. We zijn dan ook blij dat deze bedrijven aan boord zijn bij ons.”

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.