Max Verstappen en Exact verlengen samenwerking

maart 09, 2017

Wemmel/Barcelona, 9 maart 2017 – Exact en Max Verstappen verlengen hun partnership tot het einde van 2019. Dat kondigen ze vandaag aan op het circuit in Barcelona, waar Max Verstappen testen doet voor het komende seizoen. In het anderhalf jaar dat de Formule 1-coureur en Exact inmiddels partners zijn, hebben ze beiden een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ze kijken dan ook vol vertrouwen uit naar hun gezamenlijke toekomst.

Vurige ambitie

Max Verstappen: “De samenwerking met Exact verloopt uitstekend, dus ik ben erg blij dat we die kunnen verlengen. Het is prettig om een partner te hebben die net zo gedreven en ambitieus is als ik en die mij als voorbeeld naar voor schuift voor de eigen medewerkers en klanten. De manier waarop ik werd ontvangen na mijn overwinning in Spanje vorig jaar was onvergetelijk. Mijn doel voor dit seizoen is dat we Exact nog een paar keer een reden geven voor zo’n feest.”

Erik van der Meijden, CEO van Exact: “In augustus 2015 tekenden we een samenwerking met een toptalent, vandaag verlengen we onze overeenkomst met een wereldster. Het partnership heeft zowel Max als Exact veel opgeleverd. Hij staat als onze Tech Talent Leader onder andere symbool voor de groei die talenten binnen Exact kunnen doormaken. We zijn natuurlijk enorm trots dat we ook de komende jaren partner kunnen zijn van Max Verstappen. Hij staat symbool voor het omzetten van ambities in realiteit, en we steunen hem in het realiseren van zijn ultieme droom om wereldkampioen te worden.”

Naam en faam op wereldvlak

Max Verstappen, de jongste Formule 1 Grand Prix winnaar ooit, heeft naam en faam op wereldvlak. Datzelfde geldt voor Exact. Het bedrijf heeft klanten in meer dan honderd landen, is marktleider in zowel België als Nederland met business software voor kmo’s en is Europees nummer één in cloud accounting. Daarnaast zitten beiden boordevol ambitie. Max steekt niet onder stoelen of banken dat hij wereldkampioen wil worden, zoals hij ook aangeeft in een exclusief interview met Nederlands sportverslaggever Jack Plooij voor Exact. Op zijn beurt wil Exact een wereldwijde top 3-speler in cloud bedrijfssoftware voor kmo’s worden. Sinds het begin van het partnership met Max Verstappen is het aantal organisaties dat wereldwijd op Exact software vertrouwt, gegroeid van 230.000 naar bijna 350.000.

De komende jaren zullen Max en Exact nauw blijven samenwerken en samen hun ambities in de praktijk zetten.

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.