Exact wint derde jaar op rij Smart Business Award

juni 16, 2017

Erkenning in de categorie Software - Accounting

Wemmel, 16 juni 2017 – Exact, de online business software bij uitstek, sleept voor het 3de jaar op rij een Smart Business Award in de categorie Software - Accounting binnen. De Smart Business Awards zijn een erkenning voor bedrijven die excelleren op vlak van ICT en worden toegekend door een breed publiek van klanten en professionals. Exact haalde het van Wolters Kluwer, Afas, Sage en Unit4.

Jan Lamaire, General Manager van Exact België: “Met Exact cloud business software hebben boekhouders in KMO’s altijd en overal inzicht in de financiën. Zo wordt accountancy een drijvende kracht voor de groei en digitalisering van ondernemingen. Deze prioriteiten staan ook hoog op de agenda van onze klanten, en ik ben ervan overtuigd dat zij daarom voor ons gestemd hebben.“

Geert Grauls, Global Customer Support Manager Cloud Solutions bij Exact, nam de prijs in ontvangst (foto: tweede van links). De Smart Business Awards werden uitgereikt in het Kasteel van Brasschaat. Het Award gala werd gepresenteerd door Geena Lisa. Met de awards wil Smart Business IT-bedrijven in de kijker zetten en de sector op een positieve manier in kijker plaatsen. Ze focussen hierbij op zakelijke IT in België, een onderdeel dat erg relevant is, maar nog te vaak onderbelicht blijft.

Over Jan Lamaire

Jan Lamaire - General Manager Exact Cloud Solutions voor België en Luxemburg

Jan Lamaire (1962) behaalde een Master in de Rechten aan de Rijksuniversiteit Gent en startte zijn carrière bij Procter & Gamble als salesmanager. Hij werd gevormd in sales en management bij Belgacom, waar hij doorgroeide tot Sales Director Network and System Integration. Sinds 2013 staat Jan aan het hoofd van Exact in België en Luxemburg. De ambitie van Jan is duidelijk: hij wil boekhouders de kans geven business consultants te worden om zo KMO’s de juiste keuzes te laten maken. Jan wordt gedreven door succes en draagt customer focus en klantentevredenheid hoog in het vaandel.

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.