Bereid u voor op Nieuwe Accountancy
met Exact cloud business software

Accountants die even ambitieus zijn als Max Verstappen maken volop gebruik van de snelle veranderingen in accounting. Door online samen te werken met klanten in de cloud, én door de steeds groter wordende hoeveelheid data te vertalen in relevante inzichten. Want de toekomst van het boekhouden zit ‘m niet in het bijhouden en optellen van cijfers. Het gaat erom uw klanten te helpen daadkrachtigere beslissingen te nemen.

Accountants, het is tijd voor een nieuwe aanpak

43% van alle ondernemers vraagt hun boekhouder of accountant om advies over welke software ze het best kunnen gebruiken. Weet u hoe u zo een kans met beide handen kunt grijpen? 

De boekhoud- en sectorspecifieke software van Exact biedt u de tools die u nodig heeft om verder te digitaliseren en uw praktijk future-proof te maken. Zet klantgegevens om in waardevolle inzichten en ontwikkel lucratieve nieuwe adviesdiensten waarmee u en uw klanten samen succesvol kunnen zijn. 

Ontdek hoe automatisering nieuwe mogelijkheden opent voor consultancy.
 

Benieuwd naar wat
onze partners over
ons zeggen?

“Andere accountants en boekhouders moeten ook openstaan voor de digitale revolutie die plaatsvindt. Exact is daar een zeer goeie partner in omdat zij goeie software voorzien, maar ook de nodige opleiding om die software efficiënt te beheersen."

Günther Van Gysegem | Bestuurder | Mon3aan

“Wij hebben Exact gekozen om beter te kunnen samenwerken met onze cliënten. Exact is een heel open pakket waarop we heel wat andere programma’s kunnen enten, zowel bij ons op kantoor als bij de cliënt.”

Tom Vandenbroucke | Vennoot | Vandelanotte