POWER YOUR DECISIONS

MET NIEUWE ACCOUNTANCY

Bereid u voor op Nieuwe Accountancy

Ambitieuze accountants maken volop gebruik van de snelle veranderingen in accounting. Door online samen te werken met klanten in de cloud, én door de steeds groter wordende hoeveelheid data te vertalen in relevante inzichten. Want de toekomst van het boekhouden zit ‘m niet in het bijhouden en optellen van cijfers. Het gaat erom uw klanten te helpen gedurfdere beslissingen te nemen.

Krijg 360 graden inzicht in uw administratieve taken, uw klanten én uw kantoor. Met Exact adviseert u proactief en creëert u nieuwe kansen. Hét pakket voor toekomstgerichte accountants.

Accountants, het is tijd voor een nieuwe aanpak

43% van alle ondernemers vraagt hun boekhouder of accountant om advies over welke software ze het best kunnen gebruiken. Weet u hoe u zo een kans met beide handen kunt grijpen?

De boekhoud- en sectorspecifieke software van Exact biedt u de tools die u nodig heeft om verder te digitaliseren en uw praktijk future-proof te maken. Zet klantgegevens om in waardevolle inzichten en ontwikkel lucratieve nieuwe adviesdiensten waarmee u en uw klanten samen succesvol kunnen zijn.

Ontdek hoe automatisering nieuwe mogelijkheden opent voor consultancy.

Op zoek naar de sleutel tot succes?

Uw klanten zijn ambitieus. U bent hun gids naar succes in deze snel veranderende wereld. Maar daarvoor moet u verder denken dan alleen maar de financiële cijfers. Durf een proactievere rol op u te nemen - die ook nog eens meer oplevert.

Inzicht: klanten adviseren over de automatisering van belangrijke processen is een lucratieve business. En wie weet beter wat uw klanten willen dan uzelf?

Wilt u het geheim weten?

Dit zeggen onze partners over ons

Günther Van Gysegem

“Andere accountants en boekhouders moeten ook openstaan voor de digitale revolutie die plaatsvindt. Exact is daar een zeer goeie partner in omdat zij goeie software voorzien, maar ook de nodige opleiding om die software efficiënt te beheersen."

Bestuurder | Mon3aan

Tom Vandenbroucke

“Wij hebben Exact gekozen om beter te kunnen samenwerken met onze cliënten. Exact is een heel open pakket waarop we heel wat andere programma’s kunnen enten, zowel bij ons op kantoor als bij de cliënt.”