×

Waarschuwing

The form #276 does not exist or it is not published.

Informeer uw klanten over Exact

Verstuur productinformatie met 1 druk op de knop

Laat uw klanten kennismaken met Exact

Wilt u klanten adviseren over Exact? Hieronder verstuurt uzelf eenvoudig per e-mail beknopte productvideo’s en uitgebreide webinars met informatie over de boekhoud- en sectorsoftware van Exact.

Verstuur productinformatie in 4 simpele stappen

  1. Kies een Exact product.
  2. Kies de video en/of webinar voor uw klant.
  3. Vul de naam en het emailadres van uw klant in.
  4. Klik op ‘Verzenden’ en de productinformatie wordt verzonden.

Kies het Exact product en de video die u naar uw klant wilt sturen

Dit is software voor ondernemers die hun boekhouding, facturatie en CRM willen automatiseren. Koppel uw klant met uw eigen Exact omgeving. U krijgt zo volledig inzicht in zijn financiële situatie. Dat is de basis voor goed advies.


Webinar

Selecteer
Productvideo

Selecteer
Deze software helpt ondernemers in de oplevering van winstgevende projecten. Er is ondersteuning voor verschillende type projecten, deelprojecten en capaciteitsplanning. Dit door projectmanagement te integreren in urenregistratie, facturatie, boekhouding en relatiebeheer.


Webinar

Selecteer
Productvideo

Selecteer
Met deze software voeren ondernemers eenvoudig hun uren en kosten in. Via smartphone, tablet, laptop en pc. Dankzij de integratie in de boekhouding, facturatie en CRM gaat er altijd een correcte factuur naar de opdrachtgever. Uw klant krijgt dus sneller betaald.


Webinar

Selecteer
Productvideo

Selecteer
Deze software geeft uw klant inzicht in zijn voorraadbeheer en logistiek. Of hij nu met 1 of meerdere magazijnen werkt, te maken heeft met serie- of batchnummers, prognoses wilt opstellen of koppelen met webshops en externe systemen. Het kan makkelijk met Exact voor Handel.


Webinar

Selecteer
Productvideo

Selecteer
Met deze software berekenen ondernemers razendsnel scherpe offertes. Ze krijgen grip op het productieproces en hun marges. Exact voor Productie ondersteunt uw klant in de modernisering van zijn bedrijf. Dit door integratie van de productie, boekhouding in het order-, voorraad- en relatiebeheer.


Webinar

Selecteer
Productvideo

Selecteer

Vul nu de gegevens in van uw klant en laat hem kennismaken met Exact.