Graydon Services

Aankoop analyse van een Belgisch bedrijf

Exact biedt u de mogelijkheid om een analyse aan te kopen van een Belgisch bedrijf, uitgevoerd door Graydon. Dankzij deze interessante samenwerking tussen Exact en Graydon kunt u nu profiteren van groothandelsprijzen, ongeacht de hoeveelheid die u koopt! Het volledige rapport, aangekocht via Exact, kost u slechts € 50 (exclusief btw) i.p.v. € 70.

Snel en eenvoudig overzicht van het betalingsgedrag van uw klanten

Met het "payment experience"-rapport van Graydon kunt u de betalingsactiviteiten van een onderneming op kwartaalbasis bekijken. Zo weet u meteen of deze onderneming haar facturen tijdig betaalt. Dit waardevolle proces maakt eveneens deel uit van de Exact software en is eenvoudig bruikbaar en makkelijk toegankelijk. Lees hoe u deze samenwerking met Graydon gratis kunt activeren:

Samenwerking met Graydon activeren

Hoewel wij overtuigd zijn van de positieve invloed van deze dienst, worden de Exact-klanten niet automatisch in de samenwerking ingevoerd. In uw account-card vindt u een link om de procedure te starten. Wanneer u op de link klikt, start een wizard die u duidelijk aangeeft welke voordelen u hebt bij deelname aan de Graydon-gemeenschap. Wanneer u instemt met de voorwaarden, wordt er automatisch een mail verzonden naar Graydon. Bij ontvangst van deze e-mail activeert Graydon de onderneming in zijn backoffice en ontvangt u een klantencode, login en wachtwoord. Makkelijker kan niet!

Verrijk uw relatiegegevens

Exact laat toe de gegevens van uw relaties aan te vullen met extra informatie aangeleverd via onze partner Graydon. Deze informatie is een betalende uitbreiding op de bestaande Graydon webservice met de gratis NAW (naam, adres, woonplaats, sector, subsector, rechtsvorm).

Lees het hier!

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.