Exact
Live2023

Het event waar KMO's, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken

16 november 2023
Brabanthal Leuven

Ontdek de Exact-familie

Bij Exact willen we mee zijn met de laatste ontwikkelingen in de markt en de behoeften van onze klanten. Daarom innoveren we continu. Dat doen we onder andere door ons portfolio te versterken aan de hand van acquisities. Deze overnames geven ons de kans om het speelveld van Exact te vergroten en zo kennis en expertise van de lokale markt in huis te halen. Zo zijn WinBooks, Venice, Officient en Horeko op Exact Live vertegenwoordigd.

Exact WinBooks
biedt kmo’s, boekhouders en zelfstandige ondernemers de ideale oplossing voor boekhouding en bedrijfsbeheer. De software is ontwikkeld om zich aan te passen aan de specifieke vereisten van elk type activiteit en de groei van bedrijven te begeleiden.
Exact Venice
is leverancier van slimme softwareoplossingen voor kmo’s, accountants, vzw’s en onderwijsinstellingen. Door de stabiliteit en kwaliteit van de software vertrouwen bedrijven al jarenlang op Venice voor het beheer van hun boekhouding, facturatie en klantenbestand.
Officient - an Exact company
biedt een intuïtief e-HRM-systeem dat helpt bij het beheer van alle personeelsadministratie via het HR-platform en de Self Service-app. Zo beheer je loonadministratie, bedrijfsmiddelen, contracten, verlofdagen, wagenpark, functioneringsgesprekken en alle werknemersgegevens in één HR-systeem.
Horeko - an Exact company
zorgt er sinds 2009 voor dat jouw horecazaak efficiënter en winstgevender wordt. Het helpt de horeca vooruit met praktische softwareoplossingen. De software van Horeko ondersteunt intussen al meer dan 1500 ondernemingen op het gebied van receptuurbeheer, kostprijsberekening van gerechten, HACCP-registratie en personeelsplanning.
BE Select your country