Trends Gazellen provincie West-Vlaanderen 13 maart 2024

Website Trends Gazellen

Exact nodigt je uit om deel te nemen aan Trends Gazellen 2024 

Roularta Media Group organiseert voor de 23ste keer de Trends Gazellen waarbij per provincie 250 bedrijven worden geselecteerd vanuit de kleine, middel en grote sector. Alle geselecteerde bedrijven ontvangen een diploma van Trends Gazellen, tijdens het nationale evenement in Brussel ontvangen 3 “Gazellen” een bokaal. De 12 events vinden plaats tussen 7 februari en 30 april 2024.  

Trends Gazellen erkent snelgroeiende bedrijven die worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. Exact is als softwareleverancier voor KMO en accountants nauw verbonden met ondernemers. Als partner van de Trends Gazellen in 2024, benadrukt Exact het belang van snelgroeiende bedrijven en hun impact op het economisch landschap.  

Al 40 jaar biedt Exact cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Onze producten automatiseren bedrijfsprocessen, van financiën tot ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Daarmee nemen we klanten werk uit handen en bieden we inzicht. Zo kunnen zij efficiënter werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien.  

 
Ontdek meer over Trends Gazellen:  https://trendsgazellen.be/  
Wil je graag een uitnodiging om deel te nemen aan één van de regionale events, neem contact op met Exact en wij zorgen voor de rest

BE Select your country