Exact Accountancy-dag

Woensdag 8 juni

Tijd voor Toekomst

Na de eerste succesvolle Exact Accountancy-dag in 2021 nodigen we je graag uit voor de volgende editie op 8 juni. Dit keer geen virtuele sessies: we ontmoeten elkaar in levenden lijve in Flanders Expo Gent.

Tijdens de tweede editie bieden we een gevarieerd programma met inspirerende sessies over onze producten, de nieuwste ontwikkelingen en de vele voordelen van werken met Exact. Maar er is meer: onze experten staan de hele dag voor jou klaar aan de Meet The Expert-balie. Wil je graag persoonlijk advies over onze software? De experten van Exact zijn er voor jou!

Tijdens deze editie van de Accountancy-dag houdt dit keer niemand minder dan Kamal Kharmach de keynote speech. Dat wil je echt niet missen!

Business software

Thema van de dag

Als accountant die ondernemers de beste service wil bieden, ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in accountancy-software. Tijdens de Accountancy-dag kan je interessante sessies volgen over de nieuwste kenmerken van onze producten. Je ontdekt er hoe onze oplossingen het jou en je ondernemers nog gemakkelijker maken.

Maar we gaan nog een stapje verder en nemen je mee naar de toekomst. Wat mag je van ons de komende maanden en jaren verwachten? Wat is de productvisie van Exact? En hoe zal het accountantskantoor van de toekomst eruitzien?

En tot slot krijg je uiteraard ook de kans om collega’s uit de sector en experten van Exact te ontmoeten. Wissel tussen de sessies ervaringen en ideeën uit, of vraag advies op maat aan een van onze consultants.

Ontdek het programma

Exact accountancydag

Meet the Expert

Wil je de relatie met je klanten verbeteren door hen te verrassen met actuele inzichten? Met Exact Online Accountancy kan je meer dan je denkt. Stel je vraag aan een van onze experts en krijg persoonlijk advies over het gebruik van je Exact-software. Wij helpen je graag om onze software optimaal te benutten.

BE Select your country