E-commerce software voor handel en webshops

E-commerce: webshop en groothandel profiteren van de cloud

Automatiseren verhoogt uw online succes

Een eigen webshop of e-commerce portal is een ideaal extra verkoopkanaal. U kunt uw klanten beter bedienen en bent vindbaar en zichtbaar voor potentiële klanten.

Exact voor Handel is gebruiksvriendelijke e-commerce software in de cloud, speciaal ontwikkeld voor groothandels en handelsondernemingen met webshops. Met de slimme apps in het Exact App Center verwerkt u online verkopen heel gemakkelijk in Exact. Zo ziet elke bezoeker of een artikel al dan niet op voorraad is en kunnen klanten bestellingen volgen en de historie bekijken.

E-commerce software bespaart veel tijd, zodat verkopers zich kunnen richten op nieuwe verkoopkansen. Door de bestellingen van bedrijven of consumenten en online betalingen met iDEAL of creditcard direct te integreren met uw boekhouding, relatiebeheer, facturatie, en order- en voorraadbeheer heeft u altijd een actueel overzicht van al uw bedrijfsinformatie. Op uw laptop, tablet of smartphone, waar u ook maar bent. En omdat alles in de cloud staat, kan ook uw accountant meekijken en proactief meedenken!

Wij zijn Europa’s nummer 1 Cloud Business Software voor kmo’s

Chat met ons Bel ons: 027111631
30 dagen gratis

Direct aan de slag met software?

Probeer het nu 30 dagen gratis en vrijblijvend.

Ontdek waarom onze klanten blij zijn met Exact

“In deze concurrentiële tijden moeten wij snel kunnen schakelen. Met Exact Handel kan dat.”

Erik Groes | NLT-Pivaco Group

“Om het even of ik op kantoor ben, op bezoek bij een klant, of in het buitenland: ik kan dag op dag opvolgen wat er in het bedrijf gebeurt.”

Frédéric Poty | Aqua Cover