Exact Cloud Award 2019

Voor accountants die kansen grijpen en verzilveren

Wint uw kantoor de 4e Exact Cloud Award?

Dit is de verkiezing voor accountants- en boekhoudkantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten hoog in het vaandel dragen. Ze krijgen daar erkenning voor en nieuwe business uit.

De Cloud Award is niet zomaar een onderscheiding. Met uw deelname laat u zien dat u een voortrekkersrol vervult in de veranderende accountancywereld. U wilt uw klanten helpen met dienstverlening die hun succes vergroot.

De winnaars van voorgaande edities hebben veel gehad aan hun Cloud Award. Die leidde tot mooie nieuwe klanten, werknemers en opdrachten.

Wie maakt kans?

Moderne ondernemers willen altijd en overal de juiste beslissingen kunnen nemen. Hun accountant of boekhouder regelt hiervoor het vereiste inzicht. Werkt u bij een kantoor dat net dat stapje verder gaat? Dan maakt u kans op de Exact Cloud Award 2019.

 • U wint als uw kantoor cloud, innovatie en samenwerking als beste combineert.
 • Behalve de ultieme hoofdprijs, zijn er ook awards voor Innovatie en Samenwerking.
 • De winnaars en genomineerden worden met hun kantoor onder de aandacht gebracht. Daar kan geen advertentie tegenop. Dus doe mee aan de verkiezing!

"Het winnen van de Cloud Award is een fantastische aanmoediging om in te blijven zetten op digitalisering en innovatie." | Sven Cornelis – Acco Accountants

Oproep Accountants- of boekhoudkantoren

Denkt u dat uw kantoor dit jaar de Exact Cloud Award verdient? Dat is de juiste instelling! Meld uw kantoor aan om kans te maken op deze prestigieuze onderscheiding. Heeft uw kantoor de vorige jaren niet meegedaan of net naast een prijs gegrepen? Aarzel niet om dit jaar (weer) uw kans te wagen. De deskundige jury kijkt kritisch en onafhankelijk naar elke aanmelding. Wie weet bent u dit jaar de winnaar.

Oproep ondernemers

Is uw accountant of boekhouder uw steun en toeverlaat als het gaat om een up-to-date administratie, actuele informatievoorziening en advies bij belangrijke beslissingen? Dit zijn de vakmensen waar ondernemend België op zit te wachten. Heeft u zo een accountant/boekhouder, nomineer hem/haar voor de Exact Cloud Award 2019.

Jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. Met trots stellen we hen aan u voor.

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Luc Royackers

Luc begeleidt al 30 jaar kmo’s inzake financiering en steunmaatregelen en is regiocoach binnen het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

De Factuurwinkel / Met Raad en Daad

Eddy Valee

Eddy is zaakvoerder van boekhoudkantoren en een fiscaal adviesbureau en deelt zijn brede kennis graag via verschillende beroepsverenigingen.

Acco Accountants

Sven Cornelis

Sven, Cloud Award 2017 winnaar, springt samen met de Acco-kantoorcollega’s graag snel op de kar van de recente digitale technologieën.

Zenzero

Johan Van Rooy

Johan evolueerde tot corporate storyteller en communicatiecoach met een focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Juryvoorzitter

Sigrid Jansegers

Als Sales Director bij Exact, helpt Sigrid – samen met haar team – accountants en hun klanten om efficiënter samen te werken. 

De prijzen

 • De winnaar mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Boekhoudkantoor van het jaar noemen.
 • Aandacht via marketing- en PR-activiteiten van Exact.
 • Aandacht vanuit de promotie rond de Exact Cloud Award.

Belangrijk om te weten

 • Deelname is gratis.
 • Geen klant van Exact? Ook dan maakt u kans op de Exact Cloud Award.
 • U kunt zichzelf of uw accountant nu nomineren. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2018.
 • Medio februari raakt bekend wie doorgaat naar de volgende ronde. De vakjury maakt een selectie van 6 genomineerden.
 • Bij het selecteren van de Top 6 oordeelt de jury op basis van de vragenlijst ingevuld door de kantoren. Bekijk hier alvast de vragenlijst
 • Tip: De jury kan tijdens het hele traject terugvallen op uw ingevulde vragenlijst dus bewaar ook zelf uw antwoorden.
 • De Top 6 mag zich medio maart presenteren aan de vakjury.
 • Daarnaast werven alle Top 6 kantoren stemmen. Bij het interpreteren van het aantal stemmen bekijkt de jury ook de relatieve grootte van het kantoor. Dus alle kantoren, groot en klein, maken een volwaardige kans op de Exact Cloud Award. Stemmen werven kan vanaf bekendmaking top 6 tot het moment van de presentatie voor de vakjury.
 • Uit de genomineerden worden 3 winnaars gekozen: 1 winnaar van de Cloud Award, 1 award voor Innovatie en 1 award voor Samenwerking.
 • De winnaars worden bekend gemaakt tijdens Exact Live in mei.