Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door
Cloud Award 2019

De Cloud Awards 2019 werden uitgereikt op 8 mei tijdens Exact Live in Gent.
In de spectaculaire award show vielen 3 kantoren in de prijzen: Aternio, Titeca Accountancy en Vandelanotte. Lees hieronder wat de jury over hen schreef.

Werken in de cloud

Aternio

Winnaar Cloud Award 2019

De jury hecht in de eerste plaats aan het hoge percentage klanten met wie Aternio digitaal samenwerkt. Dit kantoor heeft een duidelijke visie op het verandertraject van het metier van accountancy en durft keuzes te maken in dienst hiervan. Zo bouwt Aternio aan een eigen online platform en investeert het in een multidisciplinaire staf. De frisse, moderne en grondig doorgevoerde huisstijl reflecteert de vooruitstrevende aanpak van aternio.

Titeca Accountancy

Winnaar Innovatie

De jury prijst Titeca Accountancy om het hoge percentage klanten met wie het digitaal samenwerkt. Het kantoor doormaakt een duidelijke transformatie. De trein rijdt en het is duidelijk dat deze niet meer gaat stoppen. De toepassing van kunstmatige intelligentie, het organiseren van leerfestivals voor het personeel en de test-mindset, zijn hiervan duidelijke voorbeelden.

Werken in de cloud
Werken in de cloud

Vandelanotte

Winnaar Samenwerking

De jury ziet bij Vandelanotte een nadrukkelijke focus op klanten. De klant staat hier werkelijk centraal. Met My Vandelanotte, in combinatie van met meerdere cloud toepassingen heeft het kantoor een gedegen digitale basis. Van daaruit nemen ze de klant bij de hand in de digitale transformatie. Niet alleen voor hulp met hun cijfers, maar daar bovenop ook met persoonlijke begeleiding en een breed dienstenpakket.

De prijzen

  • De winnaar mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Boekhoudkantoor van het jaar noemen.
  • Aandacht via marketing- en PR-activiteiten van Exact.
  • Aandacht vanuit de promotie rond de Exact Cloud Award.

Jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. Met trots stellen we hen aan u voor.

Luc Royackers

Luc Royackers
Agentschap Innoveren & Ondernemen
Luc begeleidt al 30 jaar kmo’s inzake financiering en steunmaatregelen en is regiocoach binnen het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Eddy Valee

Eddy Valee
De Factuurwinkel / Met Raad en Daad
Eddy is zaakvoerder van boekhoudkantoren en een fiscaal adviesbureau en deelt zijn brede kennis graag via verschillende beroepsverenigingen.

Sven Cornelis

Sven Cornelis
Acco Accountants
Sven, Cloud Award 2017 winnaar, springt samen met de Acco-kantoorcollega’s graag snel op de kar van de recente digitale technologieën.

Sigrid Jansegers

Sigrid Jansegers
Juryvoorzitter
Als Sales Director bij Exact, helpt Sigrid – samen met haar team – accountants en hun klanten om efficiënter samen te werken.

BE Select your country