Nodig uw accountant uit voor het Accountants Center

Deel deze pagina met uw accountant, zodat er direct gestart kan worden met het aanmaken van een profiel.
Business software

Bent u op zoek naar online business software?

Ruim 400.000 ondernemers wereldwijd profiteren van onze innovatieve cloud software. Ontdek hoe het werkt - probeer Exact 30 dagen gratis en vrijblijvend. Maak een goede start met onze telefonische en online support en nuttige tips via e-mail. Uw proefperiode eindigt automatisch.

  • Vanhuynegem Associates
  • PWC
  • Accounteam
  • Mon3aan
  • HTB Bedrijfsadviseurs

KlantverhalenVanhuynegem Associates

Exact is een vooruitstrevende software. De manier waarop Exact werkt en de manier waarop zij zich uitstralen naar de markt toe, daar kunnen wij ons mee matchen vandaag.

KlantverhalenPWC

Exact Cloud Business Software is een grote hulp om nieuwe klanten binnen te halen. Alle feedback die we krijgen is zeer positief.

KlantverhalenAccounteam

Binnen vijf jaar zal de klassieke boekhouding niet meer de corebusiness van een boekhoudkantoor zijn. Dankzij Exact zitten we nu al in de locomotief van die verandering.

KlantverhalenMon3aan

Andere accountants en boekhouders moeten ook openstaan voor de digitale revolutie die plaatsvindt. Exact is daar een zeer goeie partner in omdat zij goeie software voorzien, maar ook de nodige opleiding om die software efficiënt te beheersen.

KlantverhalenHTB Bedrijfsadviseurs

De voordelen om te werken met Exact zijn tweeërlei. Intern is het zo dat we een veel betere raportering kunnen krijgen. De samenwerking met de klant is ook veel intenser, veel meer à jour.

BE Select your country