Terug naar de app store

Shoxl Bestelportaal

Shoxl Portal Edition voor Exact is een bestelportaal op Exact Online, waarmee u uw gebruikers in staat stelt om online te bestellen en om inzage te krijgen in orderstatus en orderhistorie.
Meer selfservice mogelijkheden voor klanten verhogen de klanttevredenheid en verminderen de druk op de Verkoop Binnendienst. Daarnaast bevat het bestelportaal faciliteiten die bestellen sneller en makkelijker maken.

Beheer in uw vertrouwde Exact omgeving
Het operationele beheer van het portaal geschiedt volledig in Exact. De toegang tot het portaal is voorbehouden aan klanten aan wie in Exact toegang is verleend. In Exact wordt aangegeven welke artikelen zichtbaar zijn op het portaal. Klanten zien hun eigen prijzen en kortingen. Orders stromen direct Exact binnen en worden vervolgens afgehandeld op dezelfde wijze als de orders die via andere kanalen binnenkomen.

Geïntegreerd met uw bestaande site
Het portaal kan toegankelijk worden gemaakt op een eigen URL, bijvoorbeeld https://shop.uwdomein.nl. Klanten kunnen dan rechtstreeks het portaal bezoeken, of via een knop/link op uw huidige site daarnaartoe worden geleid.

Neem contact op
Logo Shoxl Bestelportaal
Terug naar de app store

Shoxl Bestelportaal

Categorie:
E-Commerce
Gemaakt door:
Shoxl

Neem contact op